naskiux parašė:
sveiki.
na kagi krikstysiu savo berniuka balandzio25d 2 valanda
Sveikute,o kunigo vardas ne Donatas???
naskiux parašė:
sveiki.
na kagi krikstysiu savo berniuka balandzio25d 2 valanda
rugegelele parašė:
donatas
naskiux parašė:
donatas![]()
Labai malonu,pazystamas mums
o mes va ispanijoj jieskom kunigo,norim lietuvio taip pat,o kaip jus su aukoms ten baznyciai??
Vita Klaipeda parašė:
as pati ramksluoscius didelius issiuvinejau kuminam
As taippat buvau nusiziurejus ranksluoscius pirkti su uzrasais ( ne esu auksaranke ) ,bet mano minti sukritikavo artimieji
L i n a parašė:
Aš krikšto mamai prijuostę siuvinėtą, o krikšto tėčiui puodelį su foto ir užrašu..
Aciu uz puikias idejas dovanom,tikiuosi pavyks issirinkti- pati geriausia varijanta
rugegelele parašė:
Labai malonu,pazystamas mumso mes va ispanijoj jieskom kunigo,norim lietuvio taip pat,o kaip jus su aukoms ten baznyciai??
uzsiprase jis i voka50 svaru
naskiux parašė:
uzsiprase jis i voka50 svaru
50 svarų??? Nu jo... O poto žmonės stebisi, kodėl niekas ne tik, kad vaikų nekrikštyja, bet ir bažnyčioje nesilanko...
Mūsų reikalai pasistūmėjo į priekį. Nors visiems atrodo 3 mėn. daug laiko, bet jis taip greitai bėga. Susitarėm galutinai su kunigu, ceremonija vyks 15.30 val. Laikas mano nuomone idealus, nes nereiks nuo 6 ryto lakstyt ir ruoštis, nors manau to neišvengsiu :)) Idėju prisirinkau daug, dabar belieka užsisakyti tiulio, šilko popieriaus, radau kur balionai po 17 cnt. tai manau pigiai, nes kiek ieškojau 50 cnt./ vnt.
Iki Velykų turiu padaryti kvietimus, tiksliau beliko tekstą įklijuot, patys jau padaryti, jei kam bus įdomu, galėsiu foto įdėt...
Dėl kunigo, mums pasisekė, jis tikrai labai fainas, toks jaunatviškas, paklausus apie "auką" bažnyčiai, pasakė, kad galim ir neduot visai. Sako čia laisva valia, auka bažnyčiai, o ne man, kad su draugais į barą nuėjęs alaus išgerčiau
Tai tikrai mažiausiai 100 lt duosim, nes toks ir turi būti kunigas, o ne prašyt ir dar eurais...
Minčių daug, o laiko vis mažėja
Beje, ačiū mamytei, kuri pasidalino krikštadėžės nuoroda
damjan parašė:
50 svarų??? Nu jo... O poto žmonės stebisi, kodėl niekas ne tik, kad vaikų nekrikštyja, bet ir bažnyčioje nesilanko...
Nelabai man kunigai patinka kurie uzsipraso pinigu, kaskaip jau cia nebekunugas o savanaudis:(((. Gerai kad ne 100 uzsiprase
naskiux parašė:
Nelabai man kunigai patinka kurie uzsipraso pinigu, kaskaip jau cia nebekunugas o savanaudis:(((. Gerai kad ne 100 uzsiprase
Nezinau... As tikriausiai bandyciau kito kunigo ieskot, kuris tikrai neprasytu sitaip...
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai