ohara_ parašė:
pas mane irgi bent mandagiai neveluoja 9 diena vel bus nekviestos sveteles...padlos,iškoliosiu aš jas...
![]()
vaje bus ne kas jom jau matau
ohara_ parašė:
pas mane irgi bent mandagiai neveluoja 9 diena vel bus nekviestos sveteles...padlos,iškoliosiu aš jas...
![]()
vaje bus ne kas jom jau matau
mergyte parašė:
sninga pas jus? siusk sniega mum i Norge, nes blyn slidinejimo sezonas atidarytas, o jau dvi savaites nesningagal ne taip salta butu
![]()
jo kur as gyvenu yra sniego,bet nedaug,bet kai paziurejau zinias i ta puse link londono baisu kas darosi,nu tikuos man planu nesumaisys,o tada tai tikrai nervu kamuoliai pareis,oj o dar is lietuvos reiks parskrist,o paskui sausio 5d.vel i LT nu jei istaikysiu i gerus orus busiu po laiminga zvaigzde gimus.
Agniukas parašė:
vaje bus ne kas jom jau matau![]()
![]()
ziuriu artimiausiom dienom pas daug ka viesnios atkeliauja....
Agniukas parašė:
oi ne zinokit tos valkatos netike niekam,patikekit manim va mane jau isdave db lb sunku atsikelti po tokio smugio,jauciuosi baisiai,net nzn ar pakilsiu po tokio smugio![]()
![]()
as ir ilgai pykciau nu maziausiai koki 9men.paskui nu gal ir nusileisciau.
samanta parašė:
jo kur as gyvenu yra sniego,bet nedaug,bet kai paziurejau zinias i ta puse link londono baisu kas darosi,nu tikuos man planu nesumaisys,o tada tai tikrai nervu kamuoliai pareis,oj o dar is lietuvos reiks parskrist,o paskui sausio 5d.vel i LT nu jei istaikysiu i gerus orus busiu po laiminga zvaigzde gimus.![]()
![]()
nu tikekimes pageres cia tie orai,nors vakar kaimynas sake kad tokius orus jau bent Airijoj iki Kaledu pranesa
Agniukas parašė:
oi baisus orai mano vyras is darbo 2 val vaziuoja sake ledas,o ka airiai kaip visada ziemos sezonui nepasiruose turi turbut dvi barstymo maskes ant visos airijoj ir pakely druskos,nu as taip manau db beziuredama i kelius![]()
mano kaimynas namo vis gryzta neivaziuoja i savo kiema uzstringa geruliai orai
ale va man kai nosies kisti nereikia tai grazu paziuret i sniega
![]()
nu zinok, pas mus kaime begale traktoriu ir panasiu masinu sniegu valyt, bet pabarsto tai tik tuo atveju jei ilgai nesninga ir tik ikalnes kur visai stiklas susidaro... druskos nesu macius, tik skalda... todel visi norvegai su sipais padangas perka... mes sia ziema irgi savo dzipa sipuotom apavem... o LT kai pirkom naujas padangas ir prasem susipuot tai net garsiai juokesi, kad durniai dzipines padangas sipuoja
man net batu sipuotu reiktu
blyn, siandien tik pirmna diena ziemos, o as jau 2 kartus uzpakali nusimusiau
samanta parašė:
as ir ilgai pykciau nu maziausiai koki 9men.paskui nu gal ir nusileisciau.![]()
nu nzn gal kaip nors atsigausiu
jooo db cia daug kas laukia valkateliu,sakau gruodis turetu but kaip reik cia vaisingas,gi lapkriti nieko nebuvo toks tarpas visos inirtingai dirbo,tai db va skaiciuot pradesim tuoj
mergyte parašė:
nu zinok, pas mus kaime begale traktoriu ir panasiu masinu sniegu valyt, bet pabarsto tai tik tuo atveju jei ilgai nesninga ir tik ikalnes kur visai stiklas susidaro... druskos nesu macius, tik skalda... todel visi norvegai su sipais padangas perka... mes sia ziema irgi savo dzipa sipuotom apavem... o LT kai pirkom naujas padangas ir prasem susipuot tai net garsiai juokesi, kad durniai dzipines padangas sipuojaman net batu sipuotu reiktu
blyn, siandien tik pirmna diena ziemos, o as jau 2 kartus uzpakali nusimusiau
![]()
va tai pas ju nedurni zmones padangas nors turi ziemines,o cia visi su vasarinem nes zieminiu nera,kam jiem pas juos ziemu gi nebuna,tai gali jei nori pasikeist nulekes kur lietuviai prekiauja,ale airiai nesikeicia su vasarinem va db ant to sniegelio varineja,net grazu ziuret
masina ant vietos vaziuoja smagu
Agniukas parašė:
vaje bus ne kas jom jau matau![]()
![]()
pikta aš ant jų jau lblb, ir kas mėnesi vis piktesnė...
mirtis joms bus...
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai