Niusa parašė:
Kaskaip liudnoka cia
Visi gal intensiviai ND atlikineja![]()
kaip tau nusia reikaliukai? kada nelauki tų mmm? Ar jau sulaukei ?
Pasimečiau visai
Niusa parašė:
Kaskaip liudnoka cia
Visi gal intensiviai ND atlikineja![]()
kaip tau nusia reikaliukai? kada nelauki tų mmm? Ar jau sulaukei ?
Pasimečiau visai
zitjo parašė:
labukaskaip čia tuščia... aš nelabai gerai jaučiausi, labai tempė pilvo apačią, maudė nugarą
todėl ėjau pamiegoti. Snaudžiau daugiau nei val.
Bijau, ką ir sakyti, bet man atrodo, kad prieš užmigdama jaučiau leliuko judesius. Lauksiu jų pasikartojant
![]()
Kaip faina
Sako kad antro vaikelio judesius jauciame anksciau
zitjo parašė:
kaip tau nusia reikaliukai? kada nelauki tų mmm? Ar jau sulaukei ?Pasimečiau visai
![]()
Mano mmm turi but ryt arba poryt
sian dariau testa tai neigiamas, bt siandien 36,8 o buvo 36,9, krutine skauda ir podidejus
angeliuke parašė:
sveikos,zitjo kaip saunu,jei jau cia ir buvo leliuko judesiukai,sveikinimai.![]()
o del testu niusia nenusimink,man mmm velavo daugiau nei savaite,o du NT buvo neigiami,tai tik apie 6 sav pamaciau rezultatus.
Na bus matyti. Praeita min tai vietoi negalejau nusedet kiek testu pagadinau ai ai ai
O si menesi gan ramiai jauciuosiu.
Niusa parašė:
Mano mmm turi but ryt arba poryt
sian dariau testa tai neigiamas, bt siandien 36,8 o buvo 36,9, krutine skauda ir podidejus
Nusia, būk gerutė nedaryk dar išvadų
.
Aš kaip ir tu dariausi NT prieš 2 d. iki mmm . Man irgi nieko nerodė, nerodė ir 1 d po mmm. 2 dieną po nesulauktų mmm nusipirkau 10 jautrumo testą after (norėjau testo- puodelio, bet neradau) ir neiškentus padariau su dieniniu šlapimu. Jis parodė nėštumą.
Niusa parašė:
Na bus matyti. Praeita min tai vietoi negalejau nusedet kiek testu pagadinau ai ai ai![]()
O si menesi gan ramiai jauciuosiu.
aš tai irgi gadinau vieną po kito, o jau kaip jaudinausi.....lyg tai tai būtų mirties ar gyvybės klausimas ... (Nu, bet juk gyvybės
)
zitjo parašė:
labukaskaip čia tuščia... aš nelabai gerai jaučiausi, labai tempė pilvo apačią, maudė nugarą
todėl ėjau pamiegoti. Snaudžiau daugiau nei val.
Bijau, ką ir sakyti, bet man atrodo, kad prieš užmigdama jaučiau leliuko judesius. Lauksiu jų pasikartojant
![]()
labas,va kaip smagu prades leliukas judet,saunu,va tik vakar pasnekejom apie judesiukus.man ir su antra kazkur pajutau 15-16sav.
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai