sanex parašė:
nereikia ,turi limitą ,tad jai neišėjo atsisiūst ,bandykite po 15-20 min
gal jus galite persiusti sau o po to man i pasta persiust? busiu labai dekinga
sanex parašė:
nereikia ,turi limitą ,tad jai neišėjo atsisiūst ,bandykite po 15-20 min
gal jus galite persiusti sau o po to man i pasta persiust? busiu labai dekinga
jukla123 parašė:
gal jus galite persiusti sau o po to man i pasta persiust? busiu labai dekinga![]()
galima
bet geriau mėgint dar kartelį ,nes kitą syk vėl prireiks .
jai neleidžia spauskit MAŽA SPARTA ,palaukiate 10 sek. ir galite siūstis
jukla123 parašė:
gal jus galite persiusti sau o po to man i pasta persiust? busiu labai dekinga![]()
man labai patiko tavo atrastas puslapis ;) parsisiunciau kelias schemas be vargo,mielai paidalinsiu peledziuku schema,nes ir man ji laaabai patiko
ir net planuoju padaryti metrika su tom fainuolytem
prasau

oi,Sanex panasu tau sutiko atsiusti schemyte ,Jukla,bet manau ne vienai mamytei tavo peledziukai patiks,todel schemyte CIA bus daug greiciau ir paprasciau manau
nes kartais taip nera laiko narsyti po tinklalapius,siustis -parsisius neparsisius.. arba laukti kol kas nors i emaila persius.. ar as klystu ?
Morta. parašė:
Sveikosgalvoju gal yra mamyciu kurios siuvineja ar siuvinejo metrikus vaiko gimimo, krikstynu ar vestuviu ir gali pasidalinti schemomis
![]()
![]()
galima
tik turiu laaaaaabai daug ,gal atsiūsčiau paveiksliukus ,sunumeruoti jie ,tai kokie metrikai patiks jūs man numeriukus ,vėliau nuorodą atsisiūsti duosiu ,nes paštu dažnai neišsisiunčia ,maža el.pašto talpa ,nepatinka žaist
daugelis schemų yra pailokomos programom ,tai tų nesiūsiu ,,daug vargo bus
jukla123 ar bandėt atsisiūst schemas ,kaip parašiau ?
sanex parašė:
galimatik turiu laaaaaabai daug ,gal atsiūsčiau paveiksliukus ,sunumeruoti jie ,tai kokie metrikai patiks jūs man numeriukus ,vėliau nuorodą atsisiūsti duosiu…
https://www.wetransfer.com/ per si puslapi galima siusti iki 2GB faila (suarchyvuota) ir nereikia zaisti kabinant po 1 faila
tuo labiau kai pasto galimybes ribotos
patogu ir greita
Alivtinka parašė:
https://www.wetransfer.com/ per si puslapi galima siusti iki 2GB faila (suarchyvuota) ir nereikia zaisti kabinant po 1 failatuo labiau kai pasto galimybes ribot…
tai aš per failai.lt
įkelti greita ir paprasta ,jau daug metų schemas per jį keliu.o per paštą suarchyvuotą siunčiu ,bet ir tai kartais neišsisiunčia .
16 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai