Šilo_uoga parašė:
Gali gali, Australijoj irgi "smagu" dabar![]()
Nepazistu nieko is Australijos asmeniskai, o TV pastalais netikiu. Teko LT zinias paziureti ir pamatyti kokiomis spalvomis piesia covid situacija UK. Net juokas sueme.
Šilo_uoga parašė:
Nepazistu nieko is Australijos asmeniskai, o TV pastalais netikiu. Teko LT zinias paziureti ir pamatyti kokiomis spalvomis piesia covid situacija UK. Net juokas sueme.
Šilo_uoga parašė:
Aš laukiu kaip Švedijoje daba rbus. Priėmė sprendimą leisti parduotuvėms ir restoranams įvesti gp. Įdomu kurios parduotuvės savo pasirinkimu tai padarys 🙈 švedai bijo tad išsigandę drąsiai gali imtis visų tokių veiklų.
Ramigele parašė:
Na, jei nelaiminga atsitikima, mano atveju nuvirtima paslydus ir suzalojus kelio girnele galime vadinti liga, tai tada jo, mano sveikata labai bloga.
Nu vat šito tai tikrai galėjot išvengt
(juodas humoras, jeigu ką)
Ramigele parašė:
Nepazistu nieko is Australijos asmeniskai, o TV pastalais netikiu. Teko LT zinias paziureti ir pamatyti kokiomis spalvomis piesia covid situacija UK. Net juokas sue…
Pati pandeminė situacija ten nėra bloga, blogai su valdžia. Nesibaigiantys karantinai ir vakcinų pasai viskam absoliučiai
Evighet parašė:
Aš laukiu kaip Švedijoje daba rbus. Priėmė sprendimą leisti parduotuvėms ir restoranams įvesti gp. Įdomu kurios parduotuvės savo pasirinkimu tai padarys 🙈 švedai bi…
Ko bijo švedai nesupratau?
Šilo_uoga parašė:
Nu vat šito tai tikrai galėjot išvengt(juodas humoras, jeigu ką)
![]()
Galejau 🤣 pries 8 metus teskiausi, o dabar vel teko tekstis ir dar su 6 men vaiku rankose. Kai 1.85cm teskiasi visu kunu, mazai nepasirodo 🤣🤣🤣 Beje, atradau barefoot batus, tai mano griuvinejimai baigesi 😊
Visa vaikyste praleista basomis, o ir dabar megstu basom vaiksciot,tiek kiek imanoma. Tai uzmirsau, kad isejus I zmones reikia kojas auksciau kelti 🤣🤣
O siaip tai Fenix lengvai uz mano griuvimus galeciau apkaltinti, nes kaip suprantu ji daznai linki zmonems asfalta pabuciuot 🤣
Šilo_uoga parašė:
Pati pandeminė situacija ten nėra bloga, blogai su valdžia. Nesibaigiantys karantinai ir vakcinų pasai viskam absoliučiai![]()
Pas mus panašiai prie to einama🙄.
Parlamentarai spaudė posėdžiuose įrašyti skiepų paso galiojimo laiko terminą, Ministras pirmininkas kategoriškai atsisakė. Dabar dar beliko visam šitam skiepų paso įvedimo patvirtinimui Senato "skanią" praeiti ir turėsim skiepų pasą visam ir bet kam🙈.
Šilo_uoga parašė:
Ko bijo švedai nesupratau?![]()
Koronos. Trečiadienį 14000 susirgimų buvo per dieną, ir jie auga, tai rekordiškai daug. O švedai bijo dažnai, tad įtariu smagu ir čia gali būti 😅 kadangi švedai retai ėmėsi veiksmų kaip kitos šalys, buvau rami, bet jau ir čia vyksta panašūs dalykai, tik kolkas silpnai palyginus
Suklydau antradienį o ne trečiadienį ir buvo tiksliau 17320 atvejų 🙈
Ramigele parašė:
Galejau 🤣 pries 8 metus teskiausi, o dabar vel teko tekstis ir dar su 6 men vaiku rankose. Kai 1.85cm teskiasi visu kunu, mazai nepasirodo 🤣🤣🤣 Beje, atradau barefoo…
Vargšė😬aš irgi nusipirkus tokius karbuotus kerzus tai varinėju drąsiai nes irgi negaliu pasigirti atsargumu,varau tiesiu taikymu ant šono🤣o ta Fenix tai jo,lb jau ji save aukština,paskaitau jos gromatas tai kartais net nesuprantu,gal per kvaila esu🤣🤣
Aušrytėlė parašė:
Vargšė😬aš irgi nusipirkus tokius karbuotus kerzus tai varinėju drąsiai nes irgi negaliu pasigirti atsargumu,varau tiesiu taikymu ant šono🤣o ta Fenix tai jo,lb jau j…
Kas čia per kerzai ? Mano mažoji net mane už rankos vedasi,kad mažiau pargriučiau 🤣
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai