A ir G parašė:
tai klausiu, kodėl toks sergamumas tymais, nors visi skiepyti.🙂
Tai kad toli gražu-ne visi skiepyti, neklaidinkite.o ir epidemijos tymų net nėra Lenkijoje
A ir G parašė:
tai klausiu, kodėl toks sergamumas tymais, nors visi skiepyti.🙂
Tai kad toli gražu-ne visi skiepyti, neklaidinkite.o ir epidemijos tymų net nėra Lenkijoje
dolzenka parašė:
Per prievartą, nes manau sergantis vaikas mieliau namie ilsetusi. Čia turėjau omenyje prievartą vaiko atžvilgiu. Priima darželiai sergančius, vieni daugiau, kiti ma…
Jūs visiškai teisi - dalis tėvelių su ūmia, užkrečiama liga, iš namų suduoda temperatūrą mažinančių vaistų ir ramiu veidu atveda - auklėtoja sako - bet jūsų vaikas serga, atsako - tai tik snargliukas, pakosti...ir toliau veda... ir skiepai jokie nepadės, nuo tokio bukaprotiškumo...
Viletux parašė:
Jūs visiškai teisi - dalis tėvelių su ūmia, užkrečiama liga, iš namų suduoda temperatūrą mažinančių vaistų ir ramiu veidu atveda - auklėtoja sako - bet jūsų vaikas …
Deja taip, bukaprotiškumo, nes nesupranta, kad sunkiausia šiuo atveju būtent jų vaikui
Viletux parašė:
Jūs visiškai teisi - dalis tėvelių su ūmia, užkrečiama liga, iš namų suduoda temperatūrą mažinančių vaistų ir ramiu veidu atveda - auklėtoja sako - bet jūsų vaikas …
Taip, jus visiškai teisi. Mano kaimyne vieno darželio Aukletoja, ji ta pati sako. Nebežinom kaip gedint ir kaip dar aiškiau pasakyt- neveskite sergančių vaiku i kolektyvą. Tai sake atveda prigirde vaistų- vaistų veikimas baigiasi- vaikas su beveik 39 temp - skambina greiciau tevam- pasako, o as susirinkime. Atvažiuosiu kai galesiu.. sako ir atvaziuoja tik vėlai vakare... gaila labai, nes pas ja grupėje ir nuo tokiu keletos vaiku serga istisai grupe ir užneša gripus/ rota ir pan. Nes net nusivemusi vaiką įstumia i grupe ir bėgte bėga pro duris- “jau pasveikome, tad atėjome” ... baisu
Not Angel parašė:
Tai kad Lenkijoje mmr privalomas skiepas, o tymais sergančiūjų jau apie 500.🙂 ar aš klystu?
G.L. parašė:
Taip, jus visiškai teisi. Mano kaimyne vieno darželio Aukletoja, ji ta pati sako. Nebežinom kaip gedint ir kaip dar aiškiau pasakyt- neveskite sergančių vaiku i kol…
Kad butu dar tik su virusinem infekcijom...dabar jau simtu proc galiu teigti, kad ir su bakteriniais susirgimais, antibiotiku doze sugirdo ir vaika i darzeli ...nes nera kam palikti, nes susirinkimas, nes sese serga, nes...dar simtas priezasciu. Ryte, pries iseinant antibiotiku ir temper mazinanciu doze, vaikas po pietu miegelio leisgyvis, skysciu trukumas akivaizdus...bet ryte tas vaikas vel darzelyje... uz poros dienu mano vaikas su 40 temp, su bakterines kilmes tonzilitu....tai va, tai kuriuo metu paskiepyt tureciau, kai temp neuzkyla daugiau kaip 37, kai kraujo rodmenys normos ribose, ar vis tik sulaukt, kol tas mano vaikas bus vusiskai sveikas (kuo iki vasraros atostogu, dabar jau abejoju, nes zalias snarglys ir lojantis kosulys - jau nepriezastis nepriimti i darzelio grupe)
Viletux parašė:
Kad butu dar tik su virusinem infekcijom...dabar jau simtu proc galiu teigti, kad ir su bakteriniais susirgimais, antibiotiku doze sugirdo ir vaika i darzeli ...nes…
Nebe į temą, bet įdomu: o tai Jūs irgi taip vedat vaiką į darželį - pora tris dienas praeina, paskui tris keturias savaites namie gydotės?..
Boružėlytė parašė:
Nebe į temą, bet įdomu: o tai Jūs irgi taip vedat vaiką į darželį - pora tris dienas praeina, paskui tris keturias savaites namie gydotės?..
Ne, dar geriau, pvz, pora sav ejo, tada bakterinis plauciu uzdegimas, menesis gydymo israigose, pora sav namie, tada pusantros sav darze, dvi sav namie su virusiuku, savaite darze, sedesim min pora sav su bakteriniu tonzilitu, pries tai jau sunku ir atsirinkt
A ir G parašė:
Tai kad Lenkijoje mmr privalomas skiepas, o tymais sergančiūjų jau apie 500.🙂 ar aš klystu?
Nėra privalomas, tad daugėja ir neskiepijančių savo vaikų, iš čia ir sergamumo didėjimas.Nors epidemija jiems negresia (95% skiepytų), nes grėsmė yra, kai paskiepytų mažiau nei 75%
Not Angel parašė:
Nėra privalomas, tad daugėja ir neskiepijančių savo vaikų, iš čia ir sergamumo didėjimas.Nors epidemija jiems negresia (95% skiepytų), nes grėsmė yra, kai paskiepyt…
ano akimis 95proc yra daug nea? tai su tokiu paskiepijamumu tiek susirgimu irgi 🤷
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai