BonBon parašė:
Apie epid.parotita. vakar su vyru kalbejau (jis persirges), tai dar puikiai atsimena, kai sirgo. Sake, nieko ten baisaus. O va ir vaikelio susilaukem![]()
Mano vyras ir sirges,beje ir skiepintas buvo,turim du vaikus
BonBon parašė:
Apie epid.parotita. vakar su vyru kalbejau (jis persirges), tai dar puikiai atsimena, kai sirgo. Sake, nieko ten baisaus. O va ir vaikelio susilaukem![]()
Mano vyras ir sirges,beje ir skiepintas buvo,turim du vaikus
as uz skiepus, mazyle paskiepijom visais privalomais skiepais, tai ramina siek tiek kitaip isproteciau, suzinojau pora d. atgal , kad giminaiciui itaria TBC, is kur? tvarkingas zmogus , o kartais susitinkam ir vaika daviau ant ranku ir ne karta zaide jis su ja.... susinervinau , lauksiu zinoma tiksliu jo rezultatu... , bet vat tau nepaskiepyk, kokios situacijos buna, paskui visus nagus nugrausi jai su vaiku kas nutiks...
tygra parašė:
as uz skiepus, mazyle paskiepijom visais privalomais skiepais, tai ramina siek tiek kitaip isproteciau, suzinojau pora d. atgal , kad giminaiciui ytaria TBC, is kur…
Skiepas 100 procentines apsaugos nesuteikia
Rafinuota_bohema parašė:
Skiepas 100 procentines apsaugos nesuteikia![]()
zinau, bet apsaugo nuo sunkesniu formu jai butu uzsikresta.
tygra parašė:
zinau, bet apsaugo nuo sunkesniu formu jai butu uzsikresta.
Taipogi, privalomu skiepu nera, yra tik rekomenduojami
tygra parašė:
as uz skiepus, mazyle paskiepijom visais privalomais skiepais, tai ramina siek tiek kitaip isproteciau, suzinojau pora d. atgal , kad giminaiciui itaria TBC, is kur…
Tai kad tuberkuliozės skiepas apsaugo tik 30%, taigi nebukit 100% rami jo saugumu.
Rafinuota_bohema parašė:
Skiepyti ar ne- teveliu sprendimas, kuris turi buti argumentuotas... Graudu skaityt kai mamytes nezino nuo ko ju vaikuti paskiepyjo ar nuo kurio skiepuko sasas susi…
Tai jei jau skiepija vaika, tai jau iskarto traktuojate, kad neišmanėlės, be jokių argumentu, kažkokios is mėnulio nukritusios...
ir kaip jas dar ant žemes nešioja
As skiepiju, žinau ir domėjausi. Toks mano sprendimas ir aiškinti argumentais, straipsniais ir t.t. As neturiu laiko. Tiesiog pasakau faktą. O jus plėšikites įrodinėdamas, kokia as bloga mama
14 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai