BonBon parašė:
Mums asmeniskai ir negalejo registruot, nes neskiepijom.
O seimos nariu "viena boba" nevadinciau.
Mums registravo,
BonBon parašė:
Mums asmeniskai ir negalejo registruot, nes neskiepijom.
O seimos nariu "viena boba" nevadinciau.
Mums registravo,
zazuzulu parašė:
Mums registravo,
Na tai labai saunu. Juk neabsoliutinau visu mediku. Visur gi zmones.
Tas pat yra ir su skiepijimu- vieni yra nuosirdziai uz, kiti pries.
pas mane pacia kazkokiu tai stebuklingu budu bunant 3 men atsirado bronchine astma, priezasciu per daug niekas neieskojo
ar galit garantuoti, kad tai ne skiepu pasekeme? manau ne. na ka kankinuosi iki siol su pasekmemis - chronisku bronchitu. na gal kas rekomenduos kaip ji issigydyti?
Agnum parašė:
Gerbiamoji... yra toks posakis "kas ieško, tas randa". Informacijos paieška yra unikali tuo, kad viskas priklauso nuo užklausos... jeigu įvesti užklausą "ar egzistu…
Aa, čia šitaip veikia? Tai dabar jau jūsų lyderių pateikta informacija irgi nelabai patikima ar kaip čia išeina?
Jei nusipirkau ir perskaičiau Usonio knygą kelių šimtų puslapių apie tai, kad skiepyti būtina, irgi reikėtų gerai pagalvoti, ar tiesa? Tai ar tik ne apie tai šioje temoje pastoviai ir diskutuojama?
Katiara parašė:
pas mane pacia kazkokiu tai stebuklingu budu bunant 3 men atsirado bronchine astma, priezasciu per daug niekas neieskojoar galit garantuoti, kad tai ne skiepu p…
Visos ligos nuo skiepu!
Kaip gerai kad yra ka apkaltinti
Tik va mes nezinome kokiomis salygomis mus kudikysteje augino, gal namie ruke?
Katiara parašė:
pas mane pacia kazkokiu tai stebuklingu budu bunant 3 men atsirado bronchine astma, priezasciu per daug niekas neieskojoar galit garantuoti, kad tai ne skiepu p…
Kas per klausimas? Juk yra Pneumo23! Sako, ji nuo visų ligų pagydo
zazuzulu parašė:
Visos ligos nuo skiepu!
Aš žinau
bet turbūt melavo tėvai ir alerginė astma atsirado nuo aplinkos, nes tėvai niekad nerūkė
jau balsu juokiuosi nuo jūsų pamąstymų. Tikrai
Mary.S parašė:
Aš žinaubet turbūt melavo tėvai ir alerginė astma atsirado nuo aplinkos, nes tėvai niekad nerūkė
jau balsu juokiuosi nuo jūsų pamąstymų. Tikrai
:D…
Smagu kad prajuokinau.
Jus tai viska matau atsimenate nuo pirmu gyvenimo dienu
Fenomenas
zazuzulu parašė:
Visos ligos nuo skiepu!
kokiomis salygomis augino gerai zinau. namie neruke niekas. tevas ruke, bet niekada kambaryje tas nebuvo daroma, tam skirta lauko viraline
namie visada tvarkinga ir svaru. be to mano tete mazu vaiku ant ranku neima iki siol. taip kad tas itakoti negalejo. na jei jus nezinote kokiomis salygomis augote tai atsiprsau... tai gal uzdare kambaryje laike be langu?
Mary.S parašė:
Kas per klausimas? Juk yra Pneumo23! Sako, ji nuo visų ligų pagydo![]()
o kad ji kur velniukai, reikes eit skiepytis
sitiek ligu atsikratysiu
Mary.S parašė:
Žinoma ne. Tikrai. Kai vaikas per porą parų po skiepijimo nebegali valgyti nieko, ką valgė dvi paras atgal, kasosi visur, kur tik įmanoma, tai čia yra tik gydytojos…
O jei jis būtų neskiepytas, susirgtų ta liga ir išvis numirtų, tai gal dvi dienos kasymosi palyginus nebėra taip blogai, ne?
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai