Katiara parašė:
tam ir yra tevai, kad nusprestuo kaip jums tokia atvejai kai paskiepyti vaikai suserga sunkenemis formomis nei neskiepyti?
Ir kiek jų procentaliai? 1%? 2%?
Katiara parašė:
tam ir yra tevai, kad nusprestuo kaip jums tokia atvejai kai paskiepyti vaikai suserga sunkenemis formomis nei neskiepyti?
Rafinuota_bohema parašė:
Gal galite konkreciau ivardinti, ka turite omenyje sakydamas,,nieko nes"?
Prašau neiškraipyti mano žodžių. "Niekinės" - tai ne tas pats, kas "nieko nes".
Xvim parašė:
Taip taip, žinoma, visada kai nebėra ką atsakyt, tai reikia mėnulį apkaltint. Nes pilnatis kalčiausia dėl to, kad arguemntų trūksta, ane?![]()
Atsakyt yra ka, bet noro nera, kai atgal tik ironija.
Is tokio pokalbio- jokios naudos
BonBon parašė:
Atsakyt yra ka, bet noro nera, kai atgal tik ironija.
Is tokio pokalbio- jokios naudos![]()
o tai kai žmogų, su kurio pozicija nesutinki, apkaltini "pilnatyste", tai čia - ne ironija, čia viskas normalu, ar kaip?
beje, aš nei į vieną savo klausimą negavau argumetuoto, skaičiais, empirika, tyrimais paremto atsakymo. Ir jūs dar apie pokalbio naudą šnekat.
Xvim parašė:
o tai kai žmogų, su kurio pozicija nesutinki, apkaltini "pilnatyste", tai čia - ne ironija, čia viskas normalu, ar kaip?beje, aš nei į vieną savo klausimą negav…
Jums asmeniskai apie menuli nieko nesakiau, o klausima gavau tik viena, bet neatsakysiu ir net nekomentuosiu kodel.
Man asmeniskai is pokalbio su jumis jokios naudos, bet kazkam gal bus
Xvim parašė:
na siuo metu nezinau procentaliai
reiketu paieskoti, jei isvis tokia statistika yra, nes didzioji dalis statistikos sudaryta taip, kad zmogus mato tai ka nori farmacininkai jog matytumem. nors paskutiniu metu pastebejau kad vis daugiau mamu susiduria su komplikacijomis skiepo nuo tuberkuliozes... tai sakysit irgi is oro?
Katiara parašė:
na siuo metu nezinau procentaliaireiketu paieskoti, jei isvis tokia statistika yra, nes didzioji dalis statistikos sudaryta taip, kad zmogus mato tai ka nori fa…
Ne, apie tuberkuliozės skiepus nieko nežinau, todėl ir sakyt nieko negaliu.
Xvim parašė:
Teisingai, neskiepykit, nes juk koks skirtumas, kad daktarai sako, jog skiepyt reikia. Geriau pasiskaityt visokių lunatikų, šarlatanų ir acto garintojų kliedesių ir…
Lygiai taip pat tada bausti tėvus, kurių vaikai suserga tomis ligomis, nuo kurių yra skiepijami. Jei ištinka rimti šalutiniai poveikiai - atimti "tėvystės teises". Jei vaikas po vakcinos miršta - įkišti už grotų iki gyvos galvos. Jei lygybė, tai visur ir visiems
Xvim parašė:
Jo? Tikrai? Gal man galite pateikti šaltinius, kur kvalifikuoti bei pripažinti gydytojai (dirbantys kokioj nors alternatyvioj gydykloj su rusijoj gautu diplomu - ne…
Jei būtumėte toks tikrai dėl to, ką sakote, iš mūsų įrodymų jums nereikėtų
Kai man reikėjo spręsti dėl vaiko vakcinacijos, nėjau ir niekieno neprašiau duot informacijos. Net ir paties Usonio kngą nusipirkau, viską perskaičiau susirinkus pati ir vistiek neskiepiju. Taip kad mažiau kelkit erzelį. Jei mokat susirast už, mokėkit susirast ir prieš
Xvim parašė:
Aha, tos motinos, kurių vaikai nuo tymų (TYMŲ!!!!) numiršta, manau, labai panašiai kalbėjo. Turbūt labai džaiugiasi per laidotuves, kad neskiepijo ir jokių komplik…
Tie tėvai, kurių vaikai mirė po vakcinacijos arba liko neįgalūs, turbūt irgi labai džiaugiasi, kad skiepijo. Nes o jeigu būtų buvę dar blogiau?
Xvim parašė:
Taip taip, žinoma, visada kai nebėra ką atsakyt, tai reikia mėnulį apkaltint. Nes pilnatis kalčiausia dėl to, kad arguemntų trūksta, ane?![]()
Apie argumentų trūkumą būtent jums ir kalbėti
Aš iš delfi irgi galiu išsitraukt labai rimtus argumentus ir eit aiškint, kad skiepyt būtina. Nes tai yra rimta nuomonė. Tai yra faktai
Rafinuota_bohema parašė:
Taigi Jusu vaikutis skiepytas, ko Jus bijote tu ligu??? Skiepas ji saugo!!!
O apie tuos vaikus kurie negali buti paskiepyti del savo sveikatos bukles jus pagalvojote? Jiems saugi aplinka ypac svarbi, nes kilus protrukiui susirgimas butu prazutingas
Xvim parašė:
Ne, apie tuberkuliozės skiepus nieko nežinau, todėl ir sakyt nieko negaliu.
tai pries kazka sakant pasidomekite viskuo atskirai, o ne bendrai ir bele ka...
zazuzulu parašė:
I apie tuos vaikus kurie negali buti paskiepyti del savo sveikatos bukles jus pagalvojote? Jiems saugi aplinka ypac svarbi, nes kilus protrukiui susirgimas butu pra…
na bet juk ligu nesiotojai taip pat ir suauge zmones, ne tik vaikai. tai vadinas juos ir nuo suaugusiu reikia izoliuoti.
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai