Rose. parašė:
Labas. Gal kuri galėtų pasidalinti kokio maždaug biudžeto dabar reikėtų pilnam IVF Turkijoje? 🙂
Nuo 7 K kazkur, bet drasiau vyksciau turint 10 K
Rose. parašė:
Labas. Gal kuri galėtų pasidalinti kokio maždaug biudžeto dabar reikėtų pilnam IVF Turkijoje? 🙂
Nuo 7 K kazkur, bet drasiau vyksciau turint 10 K
LaMona parašė:
Jūs galite pas save tyrimus pasidaryti. Galite ir Tr tirtis, bet esmė, kad tyrimai turi būti padaryti iki ivf ciklo ir būti ne senesni kaip 6 mėn iki ivf. Tyrimus r…
Tyrimus darytis ciklo dienomis ?man nieko nebuvo pasakyta.Tiesiog nueisi ir pasidarai .
Vitta0 parašė:
Tyrimus darytis ciklo dienomis ?man nieko nebuvo pasakyta.Tiesiog nueisi ir pasidarai .
Taip. Lytinius hormonus fsh, lh, e2 tik ciklo 2-5 d, geriausiai 2-3 d, o prg tyrimą - 7 dpo. Prl kartais prasoma kažkurią ciklo d darytis. Skydliaukės hormonus ir bendrw kraujo tyrimą nesvarbu kada darytis
Vitta0 parašė:
Aš taip pat gavau šiuos nurodymus. Tačiau tyrimus planuojame atlikti dabar, o į Turkiją vyksime gruodį. Mums nebuvo nurodyta, kad tyrimai turi būti atlikti likus mė…
6 men galioja
LaMona parašė:
Taip. Lytinius hormonus fsh, lh, e2 tik ciklo 2-5 d, geriausiai 2-3 d, o prg tyrimą - 7 dpo. Prl kartais prasoma kažkurią ciklo d darytis. Skydliaukės hormonus ir bendrw kraujo tyrimą nesvarbu
AMH, Total blood count (hemogram), fasting blood sugar, fasting insulin, TSH, free T4, anti-TPO, anti-TG, Vitamin B12, and Vitamin D3Manęs prašė šių tyrimų
Vitta0 parašė:
Nieko nebuvo pasakyta kad eiti ciklo dienomis
Rose. parašė:
Bent jau mūsų atveju, (buvo +Micro TESE, IMSI, spermos epikrizė), reikėjo 8 tūkst. € pirmam IVF su viskuo (skrydžiai dviems pirmyn atgal su 1 reg bagažu, apartamentai 1 mėn, procedūros, IVF, vaistai, šaldymas, viešasis transportas, konsultacijos, apžiūra, IMSI, Micro TESE, spermos. Atlikome prieš beveik 3.5 metų, dabar kainos gerokai pakilusios.
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai