LaMona parašė:
Labai seniai dariausi. Beveik prieš 10 m. Tuo metu tr netikdavo tai, ką gaudavome iš NW. Man Nw dar ir išraše klaidų pridarė - supainiojo kairę pusę su dešine,kai a…
Aciu uz atsakyma.
LaMona parašė:
Labai seniai dariausi. Beveik prieš 10 m. Tuo metu tr netikdavo tai, ką gaudavome iš NW. Man Nw dar ir išraše klaidų pridarė - supainiojo kairę pusę su dešine,kai a…
Aciu uz atsakyma.
Pilkoji kurapka parašė:
Sveikos,
Viską jūs labai tiksliai žinote 🙂 Dariausi Hiloje, Vilniuje, pasakė, kad kainuos viena kaina, bet buvo daugiau nei dvigubai, tai man rodos, kad abi šios, kurias pasakėte reikalingos, Bahceci klinikai tiko atsakymai. Ta kita NW tai nežinau kas per procedūra.
Mažylė1 parašė:
Viską jūs labai tiksliai žinote 🙂 Dariausi Hiloje, Vilniuje, pasakė, kad kainuos viena kaina, bet buvo daugiau nei dvigubai, tai man rodos, kad abi šios, kurias pas…
Aciu.
abalducia parašė:
Laba, aš ir būčiau labai dėkinga už sarašą. Dar niekur nesikreipėm bet pradedu apie tai mastyti ir būtų pagalba susižiūrint ką jau esame pasidarę.
Tai reikia iš vieno ciklo visus lytinius hormonus, jei šviežiam ivf, skydliaukės hormonus or kt. Jei jau vyksite į tr, tai parašykite kuratorei ir ji parašys ko reikia. Aš parašoau ru kalba ir man atrašė ru, kai ko nesuprantu kas ten per tyrimas.
LaMona parašė:
Kas galit surašyti visus tyrimus,kuriuos reikia pasidaryti Memorialui prieš fet?
Manęs prašė šiuos pasidaryti, ir mėnesį prieš procedura, ne anksčiau
krisstexx parašė:
Manęs prašė šiuos pasidaryti, ir mėnesį prieš procedura, ne anksčiau
Ačiū. O kokį ten cukrų? Iš kraujo reikia darytis?
LaMona parašė:
Ačiū. O kokį ten cukrų? Iš kraujo reikia darytis?
Aha iš kraujo. Aš ne LT dariausi , tai padaviau jiems tą lapą kur Memorial man atsiuntė ir viskas. Turkams nusiunčiau rezultatus , tai viskas tiko.
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai