LaMona parašė:
Vieną mes šaldytą turim. Tuo metu, kai darėm ivf, nebuvo reikalo tirti. Dabar situacija pasikeitusi. Nžn iš tiesų kaip čia geriau. Iš tiesų tas klinikos verdiktas d…
Labai pritariu Donciutos konentarui. As tai pirma labai aiskiai iskomunikuociau, kad noriu kelti netirta. Jei jei nesutinka, kas man butu labai keista, tada sakyciau, kad perikelsiu embriona. Manau is kart pasikeistu dainele ;). Siaip Emre net operacijas daro Menoriale, ta prasme nuomojasi ta klinika reikalui esant. Tai gal net nieko kelt nereiktu. Tiesiog Emre keltu pagal savo protokola. Gal kazkiek brangiau kainuotu, nu bet pgt irgi kainuoja.
Nes man kordinatore sake kad atsildyti ir imti biopsija galima, bet rizikuojama is 10 embrionu 1 prarasti, plius kokybe kali suprasteti. Kai paskutinis embrio kam taip rizikuot.
O niptas taip, parodo ka ir pgta. Man genetike Santarose per 12 sav scana irgi ta sake, kad jei pgta darytas, kam tas nipt, kad tas pats bus, aisku kai scanas riziku nerodo.
Tai drasiai komunikuokit savo pozicija ir viskas.
Man jie net leido pasirinkt koki embriona kelt apskritai, nors embrionilogai kita siule. Tai biski mandagaus naglumo ir viskas bus ok :).