Pilkoji kurapka parašė:
Sekmes! Parsivezkit pacius geriausius rezultatus 😉
Labai ačiū ♥️
Pilkoji kurapka parašė:
Sekmes! Parsivezkit pacius geriausius rezultatus 😉
Labai ačiū ♥️
LaMona parašė:
O gal pameni ar tai gn reikėjo darytis kokius tyrimus? Lt čia liepia kažkokį tepinėlį darytis ir nusistatyti ar kokių bacilų nėra ir dar dėl lpl liepia tirtis. Tr t…
Nepamenu, kad prasytu, bet as pati dafiga turimu buvau pasidarius ir neprasoma 😃, i lpl platu ir tepineli ir kazkoks ten dar grybelis . Nepamenu, bet tyriausi kas imanoma 🙈
Ocean Ni parašė:
Ne toks jau ir mažylis galiu pasakyt 😃🤎
Didžkukulis mūsų 😁😉❤️
Mažylė1 parašė:
Didžkukulis mūsų 😁😉❤️
As net googlinau ar musu pana reikiamo svorio 🙈 po to 😅, nu bet kiek maciau panasaus amziaus mergaites smulkesnes o bernai didzkiai, arba taip sutapo man 😊
Ocean Ni parašė:
Nepamenu, kad prasytu, bet as pati dafiga turimu buvau pasidarius ir neprasoma 😃, i lpl platu ir tepineli ir kazkoks ten dar grybelis . Nepamenu, bet tyriausi kas i…
Taip taip. Šių lt ir prašo. O Tr neprašo jokių tyrimų. Šiandien pasakė atskristi bet kada, svarbu ne per mm, ir padarys. Dabar GN ten kainuoja 200€. Jaučiu skrisiu. Bet sutarėm, kad dabar embrioną ištirs. Gal net gn padarys prieš keliant, jei bus kėlimas
LaMona parašė:
Taip taip. Šių lt ir prašo. O Tr neprašo jokių tyrimų. Šiandien pasakė atskristi bet kada, svarbu ne per mm, ir padarys. Dabar GN ten kainuoja 200€. Jaučiu skrisiu.…
Gn negali daryti pries keliant, turi gimda issivalyti. Tai po gn butinai reikia aptureti mm ir tik tada galimas kelimas. Man dare pries ivf, nes buvom sutare viska saldyti ir nekelti svieziam.
Ocean Ni parašė:
As net googlinau ar musu pana reikiamo svorio 🙈 po to 😅, nu bet kiek maciau panasaus amziaus mergaites smulkesnes o bernai didzkiai, arba taip sutapo man 😊
Aš žiūrėjau, kad mūsų berniuko svoris kaip tik pagal jo amžių ir ūgį 🙂 O dar jo šeimos gydytoja sakė, kad bus aukštas žmogiukas, tai gal vėliau bus kiek kitaip, duodu 100%, kad užaugs aukštesnis nei mama ir tėtis 🙂
Ocean Ni parašė:
Gn negali daryti pries keliant, turi gimda issivalyti. Tai po gn butinai reikia aptureti mm ir tik tada galimas kelimas. Man dare pries ivf, nes buvom sutare viska …
Ačiū už info. Nes ta koordinatorė Ayzad ar kaip ji, kažką sakė, kad galima kėlimui atskridus pas juos pasidaryti. Aš irgi suabejojau ar galima tame pat cikle kelti, gi kontrasto ten gali likti ir pakenkti implantacijai. Tai galvoju taip ten nuskristi, pasidaryti gn ir grėžti. Dabar lėktuvų bilietai maždaug iki 300€ pirmyn ir atgal?
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai