laurepikt parašė:
Sveikos esamos ir būsimos mamytes!
Vasario 18d. Gime mano 3.79kg dziaugsmo 👶🏼💖
Sveikinu! Lengvo atsigavimo
❤️
laurepikt parašė:
Sveikinu! Lengvo atsigavimo
❤️
laurepikt parašė:
Sveikinimai🤗🎉
sveikos
na ir mes jau prusiduodame.
Gimėm Vasario 21d.
Tai Vasario 20d po 18.00 atvažiavome i gimdymo namus buvo 4cm kažkur po poros val nuleido vandenys kadangi tie patys 4cm buvo.
Na ir po poros valandu 7cm jau.
Tuomet po dar po valandos kažkur visas 10cm tai paskutinius cm iškentėjau vonioje padėjo.
Tai palyginus pirma karta greitas ir galiu pasakyti gan lengvas.
Mergaitele parašė:
sveikos![]()
na ir mes jau prusiduodame.
Sveikinimai. Man šiandien tikrino kaklelį, 1.5cm prasivėręs, rytoj planuoja nuleisti vandenis... jaudinuosi... 😪 berniukas virš 4kg.
Rozalija parašė:
Sveikinimai. Man šiandien tikrino kaklelį, 1.5cm prasivėręs, rytoj planuoja nuleisti vandenis... jaudinuosi... 😪 berniukas virš 4kg.
Viskas bus gerai❤️ Linkiu lengvo gimdymo😍
Rozalija parašė:
O ar jauč̣iate sarėmius?
Sveikos, norėjau paburbėti ir paklausti jūsų nuomonės tuo pačiu. Šiandien suėjo 40sav. Paruošiamuosius sarėmius jaučiu po keleta valandų į parą, po 1.5-2val, kas 7-10min. Bet jie vis nurimsta ir veiklos daugiau nėra. Šiandien patikrino akušerė, sakė viskas gerai, bet norėtų kad po savaitgalio važiuočiau gimdyt. Tuo tarpu ginekologė sakė viskas čia gerai, atvykti kovo 1d. jei iki tol nepagimdysiu, patikrins kiek prasivėręs gimdos kaklelis (pries 3 sav buvo 1.5cm) ir duos siuntima su kuriuo vykt galėsiu skatinimui. Planuoju gimdyti Vilniaus Gimdymo Namuose. Noriu pagimdyti anksčiau, pernešioti iki 41sav tikrai nenoriu
ir pratimus darau, ir vaikštau, ir aštriai pavalgau, ant kamuolio realiai baigiu priprast gyvent
bet leliukas įsitaisęs, kaip vakuotas agurkėlis ir nė krust!
o aš negaliu šiaip nuvažiuot skatinimui ?
margo_alsi parašė:
O ar jauč̣iate sarėmius?
Būna pamaudena pilvą, vakar viduriavau. Ryte pykino.
Cherrymoon parašė:
Sveikos, norėjau paburbėti ir paklausti jūsų nuomonės tuo pačiu. Šiandien suėjo 40sav. Paruošiamuosius sarėmius jaučiu po keleta valandų į parą, po 1.5-2val, kas 7-…
Tai mano lelius pagal savaitę didesnis. Paprašiau siuntimo gydytojos į stacionarą, šiandien apžiūrėjo, kadangi dar turiu šiek tiek didesnį spaudimą, tai rytoj jau turiu gimdyti. 🫣
Rozalija parašė:
Tai mano lelius pagal savaitę didesnis. Paprašiau siuntimo gydytojos į stacionarą, šiandien apžiūrėjo, kadangi dar turiu šiek tiek didesnį spaudimą, tai rytoj jau …
Sėkmės ir ramios širdelės laukime. Ir miego ramaus šiąnakt
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai