Liepa1234 parašė:
Sveikoskiek laiko vgn po planinio cp? 5 dienas, jei viskas ok?
![]()
Mane paleido 4 dieną, siūlai tirpstantys, atvažiuoti išimti nereikėjo
Cp trečiadienį 6 ryto, šeštadienį 12 val namo važiavom jau
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusLiepa1234 parašė:
Sveikoskiek laiko vgn po planinio cp? 5 dienas, jei viskas ok?
![]()
infinity parašė:
Tai gal kazkaz ir pasikeite per pora metu :)dziugu tikrai
Mamytevi parašė:
Tai gal kazkaz ir pasikeite per pora metu :)dziugu tikrai
Aš klausiau daktarės kada paleis vos tik atvežus į palatą 😄 sakė, kad kaip įprastai per gimdymą, niekas nesiskiria. Mus norėjo penktadienį jau paleist, bet šeštadienį dar kraują ėmė apsidraudimui dėl uždegimo
infinity parašė:
Aš klausiau daktarės kada paleis vos tik atvežus į palatą 😄 sakė, kad kaip įprastai per gimdymą, niekas nesiskiria. Mus norėjo penktadienį jau paleist, bet šeštadie…
Geras, maniau po cp 5 dienos grieztai
O ka i gimdykla reikia nestis, jei cp? Be drabuziu vaikiukui ir pamperso?
infinity parašė:
Aš klausiau daktarės kada paleis vos tik atvežus į palatą 😄 sakė, kad kaip įprastai per gimdymą, niekas nesiskiria. Mus norėjo penktadienį jau paleist, bet šeštadie…
Tai ir mus uzlaike,del manes, vaika butu israse jau 3 diena, bet mano krauja ziurejo, o dar sake siulus nuimt,tai pagalvojom,ok pabusim iki siulu isemimo ir tada namo,nes po dienos vel su leliuku grizti,nenorejom
Liepa1234 parašė:
Geras, maniau po cp 5 dienos grieztai![]()
O ka i gimdykla reikia nestis, jei cp? Be drabuziu vaikiukui ir pamperso?
Seselė prašė pasiimt tapkes, telefoną, vandens buteliuką, pampersa ir kojinytes. Drabužiais savo rengia, klausiau kodėl, tai sakė, kad susiveža visokius, kurių seselės kartais uždėt nemoka, tai nutarę rengti savo rūbeliais. Dar beroc kepuryte pasiimt, ir viskas. Paskui kai perkelia į palatą perrengi savo, o tuos joms atiduodi😊 čia man taip buvo, nežinau kaip kitos, man taip sakė,tai taip ir darėm. Tel, vandenį ir visa kita ką pasiimi, atneša į pooperacine palatą tau iškart kai perkelia
infinity parašė:
Seselė prašė pasiimt tapkes, telefoną, vandens buteliuką, pampersa ir kojinytes. Drabužiais savo rengia, klausiau kodėl, tai sakė, kad susiveža visokius, kurių sese…
Supratau. Ačiū 😊 o tą šlapimo kateterį ilgai laiko?
Liepa1234 parašė:
Jei Vgn
kol nebus pilnas maisiukas slapimo
tai as tada pavariau su vandeniu,kad prispile greit,vamzdelis atsoko ir istrauke kateteri, nemalonus pojutis kai stato,bet ir su juo but kazkiek,nelabai tetrugde,tik kai atsistot paeit prie leliaus reikejo,tada stumi ta maisa i dieta i inda
Liepa1234 parašė:
Man ne, aš labai prašiau išimt kuo greičiau, tai pradėjau jaust kojas po truputi ir išėmė. Nejaučiau nei kaip įdėjo, nei kaip išėmė, nejautra veikė
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai