grazina parašė:
oho koks nenuoramajau lauki matyt labai
![]()
jooo.....beja,klausimukas. kaip geriau maitinti naujagimi:atsigulus ar sedint?
grazina parašė:
oho koks nenuoramajau lauki matyt labai
![]()
saule86 parašė:
pati mazai maitinau,bet man atsigulus,kitom kiek maciau taip pat guli,taip mamai patogiau atsipalaiduoti
grazina parašė:
pati mazai maitinau,bet man atsigulus,kitom kiek maciau taip pat guli,taip mamai patogiau atsipalaiduoti
aisku. Beja, del misinuko. maniskei jau pusantru it galvoju keisti misinuka,nes Milupa pakeite sudeti vaikams nuo1+ ir ja bert pradejo. Koks butu kitas geras? Hippi bijau, nes kai buvo maza, nuo jo prasidejo visokios nesamones...
saule86 parašė:
aisku. Beja, del misinuko. maniskei jau pusantru it galvoju keisti misinuka,nes Milupa pakeite sudeti vaikams nuo1+ ir ja bert pradejo. Koks butu kitas geras? Hippi bijau, nes kai buvo maza, nuo jo prasidejo visokios nesamones...
Mum SEMPER buwo pats geriausias
saule86 parašė:
ligoninej atsigulus rekomenduoja maitint, o man taip ir patogiausia.
saule86 parašė:
mmm..ir as bandysiu atsigulus.......o jei semper,tai koks? yra kazkokie skirtumai?
Iš pradžių gimdykloj po gimdymo tai nelabai kaip kitaip išeina tik atsigulus, nao po to, tai kad ir atsiklūpus, kaip tau ir beibiui patogiau
saule86 parašė:
mmm..ir as bandysiu atsigulus.......o jei semper,tai koks? yra kazkokie skirtumai?
As dawiau paprasta. Musu nebere,neatpylinejo,ne kietejo kakis Tad mum tiko paprastas
Troja parašė:
Iš pradžių gimdykloj po gimdymo tai nelabai kaip kitaip išeina tik atsigulus, nao po to, tai kad ir atsiklūpus, kaip tau ir beibiui patogiau![]()
ir meldziantis
xi xi
cia geras....
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai