2013.05.08 14:38 (prieš 13 m.)
Lactivist parašė:
Butu geriau, kad abi krutys butu istustinamos, tad geria ustengtis vengti prasto apziojimo, ty jei blogai apzioja - neleisti zisti ir nekenteti, bet atsargiai istra…
taip, as stengiuos nepraleist papuliu eiles. tai gavosi po ikandimo, kad dukart is desines valge, kaire pagydem per nakti, o ryta nuo kaires ir pradejom. nebuvo daug kraujo, bet pora lasu nulasejo i delna
o man tas ikandimas ir gavosi akimirksniu, ji greit ir blogai pagriebe, isiurbe speneli, o man neiseina greitai ikist pirsto jai tarp lupu ir praziodyt. ir siaip jei meginu ja praziodyt pagal ta metoda ikisus mazaji pirsteli i lupu kamputi, tai ji su tooookia jega isisiurbia i papa, kad pirstas net neturi kur lyst. bijau suzeist ja. tai ir nakti kai ne taip sugriebe, ikandimas ir gavosi man bandant ja praziodyt ir atimt papa
ji ne tik isisiurbia, bet ar ir traukiasi atgal nuo manes papa isikandus
o tada jau as cypauju aukstom natom
man papuli irgi paskauda pirmus kelis pasiurbimus, po to normalizuojasi pojuciai
tik va, vargstu su spenelio isemimu, jei nepatogiai paima
o kokias pozas naudojat? as tai is priekio prie krutines priglaudziu arba is po pazasties. gulint man absoliuciai neiseina
nes papuli jai tesingai paduot moku tik naudodama abi rankas - viena ja laiko, kita - papuli. o gulint tai ka, viena ranka nevaldoma man gaunas
ir paskutinis klausimas:
kaip istvert uosve??? duok, sako, soskyte. sakom abu su vyru - jokiu budu neee. ji sako - duokit vaikui tai, ko vaikui reikia, soskes juk priklauso!!!
o taip nutiko, nes mazoji kai pradeda busti is miego ir alkana, tai nyksti ciulpia. jusiskiai irgi ciulpineja?