2015.12.04 15:03 (prieš 10 m.)
-SKY- parašė:
As ir pati ne LT. Einu netrukus kaip tik i ligonine issiklausinesiu visko, gal ir neisnes, na tik kol susiuva matyt...
Man darė ekstrinį CP, vaikelis gimė su komplikacijomis, todėl kelias dienas jį laikė naujagimių skyriuje, atskirai nuo manęs. Priešpienį ėmiau nusitraukinėti praėjus tik maždaug 12 val po gimdymo, ir nešiojau po pora lašų vaikeliui, jam aišku neužteko, tai primaitino mišinuku, bet greičiausiai ne iš buteliuko, nes ligoninė turi naujagimiui palankios ligoninės statusą. Antrą-trečią parą jau leido bandyti žįsti pačiam, bet jam nesisekė dėl mano spenelių, tad ėmiau maitinti su antspeniais. Pienas atsirado ketvirtą parą. Maitinu sėkmingai iki šiol (jau beveik 2 mėnesiai). Manau svarbiausia yra noras maitinti pačiai, tada nebus kliūtis ir CP (o juk rašo, kad sėkmingam žindymui labai svarbu pamaitinti per pirmas dvi valandas - o aš maitinau tik antrą-trečią parą). Sėkmės ir kantrybės! ;)
O tos tetulės su savo "ar tikrai netrūksta pieno" tai tikrai žudo, nu taip joms įkalta į galvą tas pieno trūkumas, kad turbūt peršnekėt neįmanoma... Man kartais kyla mintis įduot joms į rankas kokią knygą apie žindymą, kad apsišviestų