saulyta parašė:
Miegu tik ant nugaros. Nesiojant negaleciau uzspaust. Va saldumynu tai lb daug valgau. Jie turi itakos????
Pastebėta jog gali turėti, nes tirština pienuką ko pasekoje gali kimštis latakėliai.
saulyta parašė:
Miegu tik ant nugaros. Nesiojant negaleciau uzspaust. Va saldumynu tai lb daug valgau. Jie turi itakos????
Pastebėta jog gali turėti, nes tirština pienuką ko pasekoje gali kimštis latakėliai.
Katiara parašė:
Eina sau. To nebuvau girdejusi saldainiu lb daug valgau
na va esu dar labiau pasimetus labai liudna
sestadieni atvaziave pasisvereme 6.920kg (per menesi priaugo 1kg) o dabar dar ir numete !! 6.825kg sveria!!! na ir sakau kad visai nevalgo,zinda trumpai..tai dar ir krenta svoris:((((
as to pueno ntraukt negaliu,nes nutraukiu lasus,o nuo ju as jos neprimaitinsiu.galvos skausmas!
Taip gerai viskas sekesi piauginejom po 1.2kg kas menesi..as nebezinau kaip isiulyt jai ilgiau zysti,kruti ima seip ne taip nesiojant..bet greit uzmiega pavalgius tikrai nedasiekia riebiojo pienuko
edilvita parašė:
Sveiki. Noriu pasiteirauti, kodel tik db man pradejo skaudeti spenelius kai zindau. Mano mazyliui 7 men. Speneliai net paraude tokie. Jis blogai paima? Ovgal todel …
Ar taisyklingai apžioja? Gal muistosi prie krūties ir tampo spenelius?
Karallaite parašė:
na va esu dar labiau pasimetuslabai liudna
sestadieni atvaziave pasisvereme 6.920kg (per menesi priaugo 1kg) o dabar dar ir n…
Nusiraminkit, sergant gali numesti svorio. Stenkitės žindyti, kad ir sunku, kad ir trumpai žinda. Be to stresuojanyt blokuojasi ir pieno latakėliai, kas apsunkina pienuko tekėjimą.
Karallaite parašė:
sestadieni atvaziave pasisvereme 6.920kg (per menesi priaugo 1kg) o dabar dar ir n…
O gal jai gerklytę skauda? Neskaičiau visos istorijos...
Karallaite parašė:
Man ir atrodo,kad vaikad nevalgo nes negerai jaucias...Mes jau prasirgom persalima,tai pora dienu pampersai buvo pustusciai,labai mazai valge,juk ir suauge be apetito kai serga,nepergyvenau del to. Jauciu,kad gal ir svorio nukrito,o jei ne tai bus mazai priauges si men.
vaisara parašė:
. Jau pasimeciau. Ar cia normali vaikucio kakucio spalva?
Sakyčiau normali www.tevu-darzelis.lt/apie-kudikio-kakuti-ismatas/