2017.10.13 20:24 (prieš 8 m.)
LauraLT parašė:
hmmm leliukas pavalgo pakankamai, nes ramiai ir giliai uzmiega, svoris i ugis normose, visiskai sveikas vaikiukas.. matyt tiesiog krutys pertekline gamyba uzsiimine…
as kaip turejusi ilgai pertekliu patarsiu - Boruzelyte teisingai surase, tiesiog pabandykit pradzioj dvi vienas isgerti po du puodelius stiprios metu arbatos. Ne visom arbatzoles stipriai veikia, bet man tai kosmosas kaip suveike. As paskui dar savaite gerdavau po viena stiprios puodeli, ir tikrai priletino gamyba iki suvaldomo kiekio. Nusitraukineti galima, bet tik tiek, kad nuimtu verzima. Max 15min ciklas turi buti, max 4 k per diena (bet cia tik pirmom dienom, jei jau tikrai labai blogai). As nusitraukinedavau tik jei dukra pavalgydavo, o krutys dar guzuotos. Tai nusitraukdavau, kad kazkiek atleistu. Pilnumas siuncia smegenim signala letinti gamyba, tad pilnumo nereikia bijoti. Svarbu vergti verzimo, guzeliu ir skausmo. Keistai gal nuskambes, bet man labai tiko orientuotis pagal liemeneles iklotu kvapa, kokia pieno krutyse bukle. Jei tik pradedavo nemalonus kvapas darytis (dazniausiai jei para neistustindavo kruties), tada as ta kruti stengdavausi istustinti: nusitraukdavau pientraukiu, kol vaikas miegodavo, tada atsikelusiai duodavau is jos valgyt, nes velgi nusitraukineti neilgiau 15min, tad vaikui per akis pieno likdavo. Budavo dar dviem maitinimam is eiles. Kita aisku tapdavo pilna. Jei jau verzdavo, budavo (dazniausiai mieganciam) vaikui ikisu, kad siek tiek nuvalgytu. Tempimui nuimti pakakdavo
Po nusitraukinejimo ir po kiekvieno maitinimo saldykit 10min. Mano krutine didele, tad man pirktiniai kompresai netiko, geriausia sauskelne suslapinta ir uzsaldyta. Ji gerai apgaubia, gerai saldo, apeina speneli, ir daugkartinio naudojimo.
Jeigu daug geriat skysciu, pabandykit siek tiek pamazinti (mazinti reiketu ne gryno vandesn, o arbatu, kavos, sulciu saskaita) - siek tiek, pvz vietoj 2,5litro 1,5-2l.
Per 5-14d turetu aprimti viskas (vpriklauso kokia bukle).