VytauteR parašė:
Pabandykit pati siandien daug skysciu pavartoti, gal krutinei skysciu truksta. Ir nuogi pagilekit apsikabine siandien diena. Stebekit siandienos sauskelnes. Gal tik…
Aciu, stengsimes ?
VytauteR parašė:
Pabandykit pati siandien daug skysciu pavartoti, gal krutinei skysciu truksta. Ir nuogi pagilekit apsikabine siandien diena. Stebekit siandienos sauskelnes. Gal tik…
Aciu, stengsimes ?
Boružėlytė parašė:
O seniai daryti kraujo tyrimai? Hemoglobinas dabar nepakritęs?
Dėl kepenų kažką tyrė?
Hemoglobinas darytas pries menesi, 118, daktare sake ok...buvo tirti kepenu fermentai, taippat viskas normos ribose. Daugiau kaip ir niekas su kepenim nebuvo tirta..
o tas pagumburys, istiriamas tiriant skydliaukes hormonus? Nes mums ligoninej buvo daryti tth ir dar kazkoks tyrimas, tai irgi buvo viskas ok, tik nedare kazkokio tyrimo susijusio su skydliauke kur atsakymo reikia laukti menesi.
Jeigu nepasiulyciau valgyt tai ir neisalktu, db palyginus dar neblogai, bent mieganti pavalgo, o budavo laikas kai 12 val nevalgius isbudavo kol nesumaitindavau svirksto galiausiai..
Galvoju apie primaitinima gabaliukais, tik kad jinai dar nesedi normaliai, tai laukiu kol prades sedeti.
Gange parašė:
Hemoglobinas darytas pries menesi, 118, daktare sake ok...buvo tirti kepenu fermentai, taippat viskas normos ribose. Daugiau kaip ir niekas su kepenim nebuvo tirta.…
primaitinimo pradziai del statumo mum pasiteisino bumbo kedute su staliuku. po menesio jau persedom i normalia kedute.
Boružėlytė parašė:
Šiaip 5-6 kartai per parą didesniam kūdikiui visai normalu. Aišku, suprantu, kad pats maitinimas visada labai sunkus ir, jei nesiūlytumėt, tai turbūt ir nepasiprašy…
Ji nesipraso valgyt, bet tampa pikta, irzli, ciulpia pirsta ir pradeda migdytis. Jei pet anksti yduodu, pradzioje lyg paima, valgo pora mjn, bet matyt supranta kas vyksta,
Atsimerkia, pradeda ne traukt, o pust kazkaip lupas, su dantenom kramtyt, sukt galva ir baigias valgymas. Reik laukt, kol ymigs, kad jau nesiorientuotu. Nes jei duosiu visai zvaliai, tai juokias, net neima visai, arba lupas suciaupia. Nu atrodo arba nealkana arba isvis ziuri kaip i nevalgoma dalyka.
O del vit d. Darem 09-22, tai db galvoju kai bus praejes menuo vel pasidaryt. Kazin uztenka tokio laiko tarpo, ar palaukt ilgiau? ?
Nakti miega gerai. Panasiai nuo 21 iki 7 ar 8 val. Tame tarpe 2 kart maitinu, ji net neprabunda. Diena 1 miegas normalus, o kiti 2 trumpi. Bet gal ir gerai, kad trumpi, nes pavyksta dazniau pamaitinti.
Mano pirmas vaikas su sunkia negalia autistas ir gimes su stemples atrezija. Maitintas ir per zonda ir per gastrostoma 2 menesius. Ir seip turintid valgymo sutrikimu, tai man sitos toks nevalgymas l kerta per smegenis, taip beviltiskai viskas atrodo, kad kartais net pradedu gailetis kam as ta antra vaika gimdziau
ir net daktarai niekuo negali padet ir paaiskint.
Gange parašė:
Man stogas neblogai pavaziaves buvo, verkdavom abi kai laikas valgyt budavo. Uztai ir ejau kryziaus kelius, dabar jau nieko kito nebeliko kaip susitaikyt ir tiketis…
Esu girdejus, kad esant vit c trukumui, vaikai nevalgus buna. Ar meginot sita dalyka pasiziuret?
Urte2017 parašė:
Ji nesipraso valgyt, bet tampa pikta, irzli, ciulpia pirsta ir pradeda migdytis. Jei pet anksti yduodu, pradzioje lyg paima, valgo pora mjn, bet matyt supranta kas …
Pilnai jus suprantu, tuo labiau kai tokia nekokia patirtis buvusi. as ne kitaip jauciuosi, dabar jau apsitaikiau, juk kiekvienas vaikas skirtingas, kiekvieno poreikiai kitokie(cia as taip raminuosi). Mano pazistamubseimoj yra mergaite, kuri iki siol apart uzpilamu makaroniuku jr blynu nieko nevalgo, tikraja to zodzio prasme nieko tik situs du patiekalus daug metu.mesos neragavusi. Maitinima is kruties nutrauke puses metu, kadangi nevalgydavo baigesi pienas. Misinio neime... ir ka augo ir uzaugo. Kai pasiklausau patirciu is aplinkui apsiraminu kazkuriam laikui.
Jum tai dar svoris auga, pieno turit, tikrai nera dar taip blogai.. mum biski didesne s***a. Man tai pavyzdziui lengviau kai va atradau jus, tokia pacia, zinau kad as ne viena ir galvoju gal tikrai tokiu vaikiuku yra. Jie tiesiog va tokie..
vileva parašė:
Esu girdejus, kad esant vit c trukumui, vaikai nevalgus buna. Ar meginot sita dalyka pasiziuret?
Va kaiptik snd vyras nupirko vit c, meginsim, nes skaiciau, kad oerteklius pasisalina su slapimu, o eigoj ir tyrima pasidarysim..
Gange parašė:
Pilnai jus suprantu, tuo labiau kai tokia nekokia patirtis buvusi. as ne kitaip jauciuosi, dabar jau apsitaikiau, juk kiekvienas vaikas skirtingas, kiekvieno poreik…
As maniau, kad praktiskai tokia vienintele esu. Bet pasirodo oi kokiu tu leliu buna. Net nepagalvociau, kad fiziskai sveikas vaikas tokiu ciudu prigalvoja. Palaikom rysi, bent tikrai nesijausim tokios vienisos
Urte2017 parašė:
As maniau, kad praktiskai tokia vienintele esu. Bet pasirodo oi kokiu tu leliu buna. Net nepagalvociau, kad fiziskai sveikas vaikas tokiu ciudu prigalvoja. Palaikom…
Kad ir ka moteris isgyvena, siame pasaulyje ji nera vienintele
svarbu ieskoti atsakymu
Urte2017 parašė:
As maniau, kad praktiskai tokia vienintele esu. Bet pasirodo oi kokiu tu leliu buna. Net nepagalvociau, kad fiziskai sveikas vaikas tokiu ciudu prigalvoja. Palaikom…
As irgi negalejau patiket, uztai laksciau i ligonines, poliklinikas, bandziau rast pagalba, bet kai 10 daktaru pasako TAVO VAIKUI VISKAS GERAI, tai nori nenori turi tuo patiket.. patikekit ir jus, ir butinai palaikom rysi!
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai