mamyte.irl parašė:
butent,turit abi vienu metu gydytis,nes gali bet kuriai atsinaujint .ir mums buvo israse Mycostatin suspensijos.Tikriausiai sudetim ji panasi su jusiske ;)
Mums reikia kas 6h po 1ml lasint po maitinimo
mamyte.irl parašė:
butent,turit abi vienu metu gydytis,nes gali bet kuriai atsinaujint .ir mums buvo israse Mycostatin suspensijos.Tikriausiai sudetim ji panasi su jusiske ;)
Mums reikia kas 6h po 1ml lasint po maitinimo
nebezinau merginos ka bedaryt su ta degancia krutine.. nuvaziavau jau net siandien pasirodyt gydytojams. israse antibijotiku zinnat, temperatura 39 ir isgerus paracetamolio nebekrenta nevelnio (dvi dienas tik paracetamolis padejo). raudona visa, guzo sake nera, tai sako,kad greiciausiai cia vejas perpute
Ivonacka parašė:
Sveikutes, kaip ir pataret miegojau siandien be liemeneles, siaubas, nepamiegojau visai. Kur beprisilies speneliai baisiai skauda :(. Miegot nebent sedint reikia. N…
as pirmom naktim neisivaizdavau gyvenimo be liemeneles, turiu specialia miegojimui skirta liemenele, tai nerealiai patogu
manau ir tau ji tiktu tokiu atveju
Lūšiukė parašė:
as pirmom naktim neisivaizdavau gyvenimo be liemeneles, turiu specialia miegojimui skirta liemenele, tai nerealiai patogumanau ir tau ji tiktu tokiu atvej…
O kur tokia isigyt? Kaip ji atrodo? As siaip nemegstu but be liemeneles, mano krutine didele tai nepatogu, bet db teks kazkaip kol uzgys randai
aš tokią turiu, iki šiol naudoju, superinė - labai patogu atsegti, maloni prie kūno
Ivonacka parašė:
O kur tokia isigyt? Kaip ji atrodo? As siaip nemegstu but be liemeneles, mano krutine didele tai nepatogu, bet db teks kazkaip kol uzgys randai
www.boots.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10052&productId=1206707 va tokia turiu, tai nereali sakiau patys geriausiai isleisti svaru mano gyvenime, niekur nei spaudzia, nei verzia, ir jau pusemetis virs nesioju ir nei issitampe, nei kas pasidare, va pigesne pirkau tai nepasiseke, po keliu plovinu skuduras gavosi ne liemenukas
miashka parašė:
www.babymarket.lt/lt/parduotuve/mamos-reikmenys/apatinis-trikotazas/emma-jane-liemenele-miegui-maitin-black-371-b-dd34-1040102-0272-2794
as irgi tokia turiu, bet man ji nepatinka. Per daug aptempia tas elastanas ir medziaga storoka, vasara per karsta. Miegot su ja negaliu. Dydis geras, bet kai pritvinksta pieno, liemenele pasidaro kaip korsetas, vietoj to, kad pati temptusi pagal krutine
Antibiotiku negavo. Pradžioje ligonineje buvo rudas (mekonijus), o paskui iskart žalias ir iki dabar. Nors daktare sako,kad viskas Ok, bet man kazkaip keista, pas m…
Gali buti misinio kalte. Koki naudoja? Gal jame padidintas gelezies kiekis? Gal vaikutis tiesiog netoleruoja karves pieno (baltymo, laktozes)? Misiniai daznai isprovokuoja alergines reakcijas...
Vertetu didinti MP kieki ir...atsisakyti misinio.
Draugei perdaviau klausimą, tai ji sako: "Geriam mes aptamil lactofidus, gelezies kiekis panasus kaip ir kituose misinukuose, ar netoleruoja karves pieno as nezinau ir kaip suzinot toki dalyka,gal misinuka keist?"
Ką patartumet?
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai