Gile2019 parašė:
Visi tyrimai pas mus geri gavos, gavos, kad toks jos įprotis buvo, bet jeigu jūs dar pati diabetą turit, tai manyčiau, kad tikrai kreipkitės į šeimos gydytoją ir be…
Aš neturiu, mano mama turi,vyro senelis turėjo.
Gile2019 parašė:
Visi tyrimai pas mus geri gavos, gavos, kad toks jos įprotis buvo, bet jeigu jūs dar pati diabetą turit, tai manyčiau, kad tikrai kreipkitės į šeimos gydytoją ir be…
Aš neturiu, mano mama turi,vyro senelis turėjo.
Domikamo parašė:
Aš irgi galvoju, kad jo toks įprotis su gertuvę vaikščiot. O jūs darėtes tyrimus pas endokrinologą ar pas vaikų gydytoją?
Mes pirma pasidarėm tyrimus pas šeimos gydytoją, o paskui davė mums siuntimą į santariškes pas vaikų nefrologą ir vaikų endokrinologą. Mes iškart su dakatare manėm, ka jai viskas gerai, toks vaiko įprotis, bet visada ramiau kai išsitiri.
Gile2019 parašė:
Mes pirma pasidarėm tyrimus pas šeimos gydytoją, o paskui davė mums siuntimą į santariškes pas vaikų nefrologą ir vaikų endokrinologą. Mes iškart su dakatare manėm,…
Žinoma, kad taip, reikia ir mums išsitirti, kad ramiau būtų
Sveiki,
Atsakymų iki užsibrėžto tikslo trūksta visai nedaug. Todėl, prašau padėti ir užpildyti anketą, kuri yra iš tiesų trumpa ir lengvai suprantama. Šiuo metu studijuoju mediciną IV kurse ir rašau tiriamąjį mokslinį darbą, kuris yra susijęs su tėvų požiūriu į vaikų alergijas maistui. Prašau Jūsų skirti keletą minučių ir užpildyti anketą ir taip prisidėti prie mano darbo
Anketos nuoroda: https://forms.gle/X7Gf6pWUWeakfrkA9
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai