Seagull parašė:
Tai bus mergaite jei pykina :)))
abi mergaites turiu ir nei su viena nepykino... taip, ka dne faktas....
Seagull parašė:
Tai bus mergaite jei pykina :)))
neringabaniene parašė:
O man vat atvirksciai, abi panos, o pykinimas koks buvo, kad prisimenu kaip gyvenimo kosmara.
Labutis
neringabaniene parašė:
tai ir sakau, kad ne faktas.... kiekvienai kitaip....
Sutinku.As turiu mergaite ir berniuka ir abu nestumus pykino,manau cia priklauso nuo organizmo,o ne nuo vaiko lyties.
Seagull parašė:
Na tavo mergytei 6 sueis balandžio mėnesi,tai vasaros pradžioje turi nueiti parašyti prašymą į mokyklą kuri priklauso pagal gyvenamaja vieta jums.Jums paskirs mokytoją ,vasarą bus susitikimas,jie ten kažkiek laiko eina paskui susipažįsta su mokykla,mokytoja,mokyklos aplinka.Žodžiu vyksta susipažinimas.Ir nuo rugsęjo 1 pradėsit ruoštis mokyklai,lankysit pamokėles,mokina ten raides rašyt į sasiuvini,brukšniukus... ir t.t.Ir taip visus metus pasiruošit 1 klasei.Pažinsit mokytoja,vaikas tikrai drasiau jausis kai bus jau susipazines su mokytoja ,aplinka ir klasiokais.Aš savo pirmaja dukra leidau taip ir su antraja ta pati darysiu.Tik antroji neina i darzeli :))
Aciu uz atsakyma, taip ir zadejau , daryt , tik , gal rasiau gal ne, bet mus labai atkalbineja , kad 6 m. i mokykla leist vaika
Kosvila parašė:
nu nezinaupas man 2 pirmos mergaites ir taip nepikino o va sis nestumas visiskai skiriasi nuo tu dveju.ir va pilvas didelis nors da neturetu toks didelid but pati aisku pastambjau bet ne antiek kad toks pilvas butu.na lauksiu 16d. suzinosiu kas bus![]()
![]()
![]()
sėdės užsislaptinęs iki pat pabaigos
neringabaniene parašė:
tai ir sakau, kad ne faktas.... kiekvienai kitaip....
Na bet dazniausiai,neštumai būna daugmaž panašūs,aš sakykim abi pernešiojau po 2sav.,su abiem skatino,su abiem grėsė persileidimas, ir kas be ko siaubingai pykino
nebūtinai ;) mano nėštumai:
1 - pykino iki negalėjimo nuo ryto iki 5 vakaro visiškai nieko į burną, kitaip eina lauk
2 - pykino ne taip baisiai bet bet kada galėjo viskas išeiti rytas vakaras nesvarbu
tai pykinimas vienintelis panašumas ir yra, su pirmu grėsė perisleidimas pagimdžiau 38sav, miegoti norėjau vos ne iki nėštumo galo, su antru pernešiojimas 3 dienos - 40sav + 3d, skraidžiau kaip ant sparnų iki pat galo - galėjau griovius kasti
pirmą skatino gimdymas ilgas kaklelio neatsidarymas ilgas, antras tiesiog išskrido per 3val, 12val visos išsiskirstė miegot, o aš 2:30 kaku užsimaniau :D, akušerė net gydytojos nekvietė pati pasiguldė ant stalo pasižiūrėti kaklelio alia nusišneku
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai