zvonkiene parašė:
Jo kai iki ausu apsikakoja ne kas. Kol isvalau. Seniau galvodavau, kad tik manoji iki ausu apsikakoja
![]()
as nieko nevalau. nuimu pampi ir iskart po vandeniu
zvonkiene parašė:
Jo kai iki ausu apsikakoja ne kas. Kol isvalau. Seniau galvodavau, kad tik manoji iki ausu apsikakoja
![]()
as nieko nevalau. nuimu pampi ir iskart po vandeniu
emma parašė:
as nieko nevalau. nuimu pampi ir iskart po vandeniu![]()
As ti pradzioje apvalau o paskui po vandeniu. Nes kartais taip apsikakoja, kad net drabuziai visi kakiu isvelti
. Sakau, Vakare ar taip grazu kakoti, o ji juokias sau balsu, jai smagu
facimela5 parašė:
Man atrodo daug duoda noras ir saves nuteikimas maitinti,o ne tos arbatos.aisku skysciu butinai reik. Del kmynu negaliu sakyt kad padeda bet nesakauir kad nepadeda.pradzioje ja geriau po 4 gal net5kartus per diena ir kitokiu arbatu negeriau,bet pieno nebuvo per daugiausiai.paskuj pradejau bet kokias arbatas gerti kmynu geriu tik karta per diena ir daug daugiau pienuko.dar anyta man buvo liepus ne su pienu o su grietinele gerti tai po keliu dienu apsivemiau.o pieno as tik truputi pilu I kmynus.
Labas rytas
Tai as irgi koki karta per diena geriu kmynu arbata, o kartais ir kokia savaite jos negeriu. Bet siaip daugiau skysciu.
emma parašė:
zadu eiti i soliariuma,truputi pasisildyti. bet vis nezinau. krutine uzsidengsiu. nors eina ir nescios,bet man kaskaip vistiek neramu![]()
Pati maitini?
zvonkiene parašė:
Pati maitini?
maitinu
Anovi parašė:
mamytes kiek salcio pas jus rodo???????
internete rodo -24!
emma parašė:
maitinu
Sveikos, as irgi pati maitinu ir soliariume jau keleta kartu buvau.. nepiktnaudziaujant manau kad tai nieko blogo
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai