nu zinokit,negaliu susilaikyt nepapasakojus koki vyra siandien sutikau
verkia,graudinasi,aisku isgeres geroookokai
zdz jam db depresija nes zmona ji paliko,pragyveno 15metu kartu,du berniukai..jis pusantro men prabuvo norvegijoj,gryzo ir zdz zmona susirado kita,isimylejo ir skiriasi jau su visam..jis man vis sneka sneka kaip ja myli,kaip jam sirdi drasko,galetu jai ant lekstutes ja atnesti...o ji,va eme ir pasake kad isimylejo kita ir viskas..as klasuiau klausiau,jis man vis guodesi,nu ir tikrai pagailo vyro..galvoju,nu moteriske isimylejo tai isimylejo,jos istorijos nzn,bet va kai paziuri i sugniuzdyta vyra,tai kazkaip uzuojauta jam sukilo..
zdz virsune buvo tame,kad jis sako:va laura 25m (jam 38 ) kvieciasi mane i graikija,as jai pasiguodziau,papasakojau savo situacija,kad su zmona skiriuosi,popieriai jau tvarkomi..ir net mano vaikus kvieciasi ps save.nu sakau,saunu,pakeisi aplinka,bus geriau,zaizdos uzsigydys..o jis:bet as ja taip myliu,taip myliu...sakau,su laiku tas jausmas nebus jau toks stiprus.o jis:nu jo,zinau,praeis cia greit
ir jis vis apie ta laura sneka..galiausiai sako,kaip manai,ar laura myli mane,zinai ta mergse,nu laura,turbut myli mane,vis tiek tris metus meiluziais buvom ir db pati paskambino
pasijauciau kad buciau gavus slapiu skuduru per veida
vyras is paziuros normalus,cia taip myli savo zmona,verkslena kaip ji galejo per menesi laiko kita susirast kai 15metu pragyventa santuokoj,o cia sast 3metus meiluze turi
ir dar uzjauciau ji,ot sakau,verkia kad zmona paliko,o kad pats sunkeliais ejo,tai net nesusimasto,tai sokiravo va toks vyriskas poziuris