JuRu parašė:
nu maniske tai darze, tik vakare dar praganau biski ir vsio![]()
Mes smelio is darziuko parsinesam pilna pampersiuka
JuRu parašė:
nu maniske tai darze, tik vakare dar praganau biski ir vsio![]()
Mes smelio is darziuko parsinesam pilna pampersiuka
sveikos,buvom pas gydytoja,israse vaistuku nuo dilgelinio berimo,o vakar pradejau duoti tavegyl,tai siandien tik keli buvo islinde,ziuresim kaip vakare,o pas alergologa tik geguzes 23,tai tikiuosi iki to jau praeis...o tu smulkiu smulkiu spuogeliu tai istisa laika turi ant zanduku,ant rankuciu padaugejo ir ant nugaros atsirado geriau isiziurejus...
@gnecik86 parašė:
sveikos,buvom pas gydytoja,israse vaistuku nuo dilgelinio berimo,o vakar pradejau duoti tavegyl,tai siandien tik keli buvo islinde,ziuresim kaip vakare,o pas alergo…
kadangi jusu alergija yra nuo aplinkos..tai arba claritinas(jis brangesnis) arba Loratinas(pigesnis) abieju veiklioji medziaga ta pati..bet ne is vienos esu girdejus, kad claritinas padejo, o loratinas-ne..TIK NE TAVYGILIS..jis labai stiprus ir veikia viska..be to dar veikia migdanciai..Sakau, man chemike, sake zinodama, kad mano pana alergiska , ir pati tyrimus dare tavygilio (ne oficialius, o sau), tai sake Tavygylis toks nuodas, kad net suniui neduotu..
beje, gydytojai ir mums visad Tavigylio siulo..nes jis apima bendra alergija, o kai zinoma kas ir kaip...kam nuodyt vaika?Sakiau, jei dar kuri nors pasiulys mums Tavigylio, paklausiu ar bent nutuokia is ko jis susideda?Ar siulo , nes tiesiog pigu ir daugiau apart jo ir zyrteko nezino..?Tiesa, manoji chemike sake, jau geriau zyrtekas..nors ir ten..
be to, jei pas jus dilgelinis berimas..kuris staigiai atsiranda ir pereina isnykdamas i kita vieta..ir jei staigiai paumetu..su savim reik turet kito nuodo..prednezalono..plius dar reikia adrenalino ampules..cia jai labai staigus ir umus sokinejimas butu..nes gali sirdele sustreikuoti..tachikardijos ar kaip ten prasideda..dusuliai ir pan..zodziu tai extra atvejais...kuriuos deja man teko isgyventi..kol ismokom gyventi pagal aplinka..aisku teko ir tu vaistu nuodu duot...
tai vat zyrteca ir pasake duot po puse saukstelio i diena,o tavegylio duodu ketvirtadali,bet va antra diena jo po tiek duodu,tai nelenda taip smarkiai...
mamukas,o pas jus irgi tas dilgelinis berimas?
kolkas situos vaistus duosiu,nes pas alergologa tik geguzes 23,as tik manau,kad nuo ziedadulkiu jam,bet as ne gydytoja,tiksliai nezinau....
pas mus ir dilgeline buvo ir dilgelinis berimas ir tachikardinis ar kaip ten..as jau ju visu nebepamenu..
mes geriam claritina ir ramiai gyvenam..geriam tik per aktyvuji perioda, tai yra kelis kartus per metus..nes pas mus alergija yra dulkiu erkems(tai su situo viskas , ok), karve, suo(irgi galima isvengti) ir kas bjauriausia tai zole MOTIEJUKAS..kuris aktyvus yra nuo geguzes vidurio iki rugpjucio vidurio..ir baisiausias(pikas jo buna) birzelio pirmom savaitem..
tai geriam vasara, bet ne visaaisku..ir darze anksciau kai sildyma pajungdavo..gal tos dulkes suaktyvedavo..nzn..
Sveikos!!!
Seniai bebuvau cia, orai pasakiski - maniskis istisai lauke ir lauke. Siandien taip karsta kad nuoda dubce lakstem po lauka ir baseina jau galvoju pripilt, nes vanduo ant saules greit isila
Liko desimt dienu ir keliam sparnus i koso sala
atsipusim kazkiek. Tik rupestis dabar kaip cia viska susidet kad nepamirst kokiu svarbiu dalyku.
Is patirties mamos - su tokio amziaus vaikais kai keliavot ka emet i kelione? Mane nerimas ima del pieno... jis pries miega ji geria, tai bijau kad ten jo negausiu nusipirkt tai nezinau ka daryt..... Ar cia gal bus proga atpratint nuo jo, nes isivaizduoju kai nusikals ten gal nieko nebereiks uzmiegant..
14 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai