rigvita parašė:
Labas rytas.
Na va mes irgi turime jau bedele, mums supuliavo viena akyte, niekas nebepadeda, tai siandien tetis jau vaistuku nupirkes parves. Beje gydytoja sake, jei nepraeis tai dar ir pas akiu gydytoja teks apsilankyti.
Maciau kalbejote apie misinukus. Tai as taip pat naudoju NAN HA, man gydytoja taip pat liepe ji duoti, nes jis sake vienas is geriausiu, nes panasiausia sudetis i motinos piena.
Beje del isberimu. Kai auginau pirmaji sunu, mums buvo taip pat dermatitas tik nepamenu koks. Bet buvo ziauru, nes oda buvo taip isberta ir issausejusi, kad sutrukdavo iki kraujo. Naudojome gaminama toki tepaliuka, kuris tikrai mums padejo, bet taip pat lankemes pas odos gydytoja, tai kiek pamenu, kazkokia grybeline forma buvo. Geriau apsilankykite pas gydytojus brangiosios.
O del gyvunu, tai as nepritariu tokiems dalykams kai yra kudikis namuose ir gyvunai kambaryje, vaikuciai yra labai jautrus, zinau ne viena atveji, kad laikantys kates ar sunis ir vaikuti tam paciam bute, kambaryje, vis be ligoniniu neapsieina, o galiausia ir invaliduma gauna del bronchines astmos.
Na cia tik mano nuomone.
Na, del gyvunu - papriestarausiu.
cia buvo su dukra, dabar gyvuliuku nera (pakolkas
)
Zinokit musu vilksunis, senas, jau 10 metu patinas, sededavo priesais lovyte ir ziuredavo i dukra. O as tarkim virtuveje budavau. Tai kai ji prabusdavo - greit atbegdavo man i uzpakali bakst, as zinodavau - prabudo vaikas. Jis toookia aukle buvo!!!! Ir vaikscioti dukra ismoko isikibusi i ketera suns, ir sliauziodavo - vienas kita gaudydavo! Milijonas fotkiu yra, kaip ji nuoga salia suns! Tfu tfu tfu - jokiu nestandartiniu ligu nebuvo! Aiskiai, suva pries gimstant dukrai praejo stipru gydyma-profilaktini, nuo visokiausiu parazitu ir pan.
zavimas nors nebuvau stropi mama ir kas dien neduodavau, o jei ir duodavau tai po vieną lašą. Dabar bijau kad vėl su viduriais kas nebūtų nuo to D...
ir visai netyčia knygoj radau kad nuo D perdozavimo gali būti, pasidarėm tyrimą ir akurat... kol į normas negrįžo, tol vargom, o į normas grįžom po gero pusmečio...