Mile Ro parašė:
Labas rytas mamossakau mamos o tai nestukiu cia nebedaug jau
![]()
as turbut paskutine kuri gruodinuka gimdysiu![]()
Na tikrai nepaskutine nes mane uzrase 29d. skatinimui jei dar nebusiu pagimdziusi
Mile Ro parašė:
Labas rytas mamossakau mamos o tai nestukiu cia nebedaug jau
![]()
as turbut paskutine kuri gruodinuka gimdysiu![]()
Na tikrai nepaskutine nes mane uzrase 29d. skatinimui jei dar nebusiu pagimdziusi
Noriuciuke parašė:
Ir as dar su pilvuku!![]()
valio
Solwe parašė:
nu mes pasirodysim irgi![]()
Sveikinimai patys didziausi sulaukus tokio grazaus sunelio
.Aukite ir bukite sveiki ir laimingi
Eckaja parašė:
Dar as likau nestukiu tarpe, jau 11 diena po terminorytoj jau viskam bus galas, iskrapstys sita mano oziuka
![]()
Laikykites mergaites, nesinervuokit, bukit ramios visos pagimdysim
![]()
![]()
![]()
![]()
Dar ir as cia skaiciuoju visas pagimdziusias ir laukiu savo mazyles, kada galesiu jau priglaust
Bet pagal daktare, kaledas dar pasvesiu
molekule parašė:
Ai dar norėjau paklaust, o jums į galą nėštumo netinsta kojos,na pėdos pagrinde?nes man tai paskutiniom dienom tai net kauliukų nesimato
Šiaip nemanau,kad labai gerai tai yra, kaupiasi skysčiai vadinasi,bet gal čia normalu?
![]()
Man gal pries menesi pradejo tinti tiek kojos, tiek rankos, iskart pasiskambinau daktarei, liepe atlikt tyrimus
Bet tyrimai buvo geri, sake cia normalu, jei i pabaiga nestumo tinsta... ir tikrai nereik mazint skysciu kiekio, o gert vandenuka kaip gerei
mamuler parašė:
Kur tu gyveni, kokioj valstijoj?
Kaimynystej - CT
Stacy parašė:
Dar ir as cia skaiciuoju visas pagimdziusias ir laukiu savo mazyles, kada galesiu jau priglaustBet pagal daktare, kaledas dar pasvesiu
![]()
Su gimtadieniu
tau smagu, as tai pataluos svesiu
siandien sampes kalsiu gal nebesulauksiu ryto
nematoma123 parašė:
Nenusiminkite mergytes, greitai ir jus supsite leliukusAs negaliu patiketi, kad Alianai antra kaledu diena bus menesis
Laikas labai greitai bega!!!
as ir tau pritariu, kad laikas labai greit bega... mums menesis bus per naujuosius metus
facimela5 parašė:
Kaimynystej - CT
Kokiam mieste gyveni? Beje, kokiu tau daiktu reikejo i ligonine veztis ir labiausiai prireike? As prisikroviau nemazai, vis del viso pikto, bet galvoju, kad tiek nereikes...
Solwe parašė:
Sveiki visi , norejau pasigirti, kad 2012/12/19 12.00 val. man gime 3,140 kg svorio ir 49 cm ugio sunus Danijielius.![]()
sveikinimai
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai