indre323 parašė:
galetu vyras isiprasyti nenoriu buti blogas pranasas dar pasigimdys namuose..
Na žinai, čia jų reikalas
Bet man po vakarykščių įspūdžių nebe juokais baisu
indre323 parašė:
galetu vyras isiprasyti nenoriu buti blogas pranasas dar pasigimdys namuose..
Na žinai, čia jų reikalas
Bet man po vakarykščių įspūdžių nebe juokais baisu
aist3 parašė:
Na žinai, čia jų reikalas![]()
Bet man po vakarykščių įspūdžių nebe juokais baisu![]()
tikiu..tau teko realiai tai patirti man uzteko tavo papasakojimo..tikrai verciantis susimastyti..
indre323 parašė:
tikiu..tau teko realiai tai patirti man uzteko tavo papasakojimo..tikrai verciantis susimastyti..![]()
Visą naktį nemiegojau.
Pergyvenu ir dėl jos ir dėl savęs.
Kai surems rimti sarėmiai teks važiuot 80 km iki Dublino, kad būčiau garantuota dėl savo vaiko gerovės.
aist3 parašė:
Ech...
Net nebežinau kur ir begimdyt.
Vakar draugė (34 sav. nėštumas kraujas Rh-) užsuko arbatos.
Pilvas kaip akmuo, nukritęs į apačią.
Vaikas ryškiai sukasi į gimdymo poziciją.
Sako sarėmiai nuo vakar vakaro kankina.
Vandenys bėga bet, kas keisčiausia po truputį.
Taip tarpais.
Nubėga kiek ir vėl nieko.
Viduriuoja.
Dubens kaulus laužo, kojų nebesuglaudžia.
Besėdint pasidarė dar blogiau.
Iškviečiau greitąją.
Žinoma ją išsivežė ir pasakė, kad gimdys.
Skyriuj pralaukėm 20 minučių.
Tada gavo indelį šlapimui, nuvedė mus į palatą.
Dar gal po pusvalandžio atėjo ir prijungė aparatus klausyt vaiko širdies tonusą ir stebėt sarėmius.
Po gerų dviejų valandų kai ji jau rėkė iš skausmo atėjo budintis daktaras uždėjo ranką ant pilvo, palaikė pora minučių, jai vandenys pliaupia.
Ir pasakė: Tu tikriausiai labai atletiška (esą dėl to kad kietas pilvas. O jau net aš matau kad gimda ryškiai spazmuoja).
Pasikvietė Midwife, paėmė kažkokį tepinėlį (neįsvaizduoju ką jiems ten išėjo paiimt).
Sako, tau kažkoks virusas važiuok namo gerk daug vandens ir gerk panadolį.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pasiskambinom į Dubliną Lietuvių ginekologui - akušeriui, papasakojom kas ir kaip būtum girdėjus jo balsą: " Ir jos neguldė?!!!!"Likau švelniai tariant priblokšta, tokio "rūpestingumo".
Nebežinau, svarstau kad gal reikia skrist į Lietuvą kol dar į lėktuvą įleidžia...![]()
Sveikos prisijungusios mamyte
nu va cia tai ziauru,skaitau isputus akis
buvom ana diena paskaitelej ligoninej apie gimdyma,tai sake vienas is gimdymo artejancio pozymiu,pakrites pilvas zemyn,o jau kad vandenys nubega,tai sake nieko nelaukdamos lekiat i ligonine,nes su vandenimis gali virsktele iseiti ten kazkaip (nors aisku mes jos nematysim)ir tada maziukui sutrikt kvepavimas gali
siaubas ten toj airijoj
aist3 parašė:
Ech...
Net nebežinau kur ir begimdyt.
Vakar draugė (34 sav. nėštumas kraujas Rh-) užsuko arbatos.
Pilvas kaip akmuo, nukritęs į apačią.
Vaikas ryškiai sukasi į gimdymo poziciją.
Sako sarėmiai nuo vakar vakaro kankina.
Vandenys bėga bet, kas keisčiausia po truputį.
Taip tarpais.
Nubėga kiek ir vėl nieko.
Viduriuoja.
Dubens kaulus laužo, kojų nebesuglaudžia.
Besėdint pasidarė dar blogiau.
Iškviečiau greitąją.
Žinoma ją išsivežė ir pasakė, kad gimdys.
Skyriuj pralaukėm 20 minučių.
Tada gavo indelį šlapimui, nuvedė mus į palatą.
Dar gal po pusvalandžio atėjo ir prijungė aparatus klausyt vaiko širdies tonusą ir stebėt sarėmius.
Po gerų dviejų valandų kai ji jau rėkė iš skausmo atėjo budintis daktaras uždėjo ranką ant pilvo, palaikė pora minučių, jai vandenys pliaupia.
Ir pasakė: Tu tikriausiai labai atletiška (esą dėl to kad kietas pilvas. O jau net aš matau kad gimda ryškiai spazmuoja).
Pasikvietė Midwife, paėmė kažkokį tepinėlį (neįsvaizduoju ką jiems ten išėjo paiimt).
Sako, tau kažkoks virusas važiuok namo gerk daug vandens ir gerk panadolį.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pasiskambinom į Dubliną Lietuvių ginekologui - akušeriui, papasakojom kas ir kaip būtum girdėjus jo balsą: " Ir jos neguldė?!!!!"Likau švelniai tariant priblokšta, tokio "rūpestingumo".
Nebežinau, svarstau kad gal reikia skrist į Lietuvą kol dar į lėktuvą įleidžia...![]()
na mane taip pat isleido namo po 5 val stebejimo, nors buvau stebima, lasalines sulasino, sustabde saremius...
Sveikutes,
Na, skaitau ir siurpas eina per kuna. Gyvenau ir as kazkada Mullingar'e ir lankiausi Mullingar'o ligoninej. Ir kas leicia ju prieziura irgi buvau nepatenkinta. Bet man ir GP nepatiko. Pirmojo vaikelio judesius jausdavau labai silpnus, aplamai, labai mazai spardesi, judejo, todel pastoviai vaziuodavau ir vaziuodavau pas GP, bet jis man tik pasakydavo, kad lazy baby. Papklausydavo sirdele ar plaka, ir drosk sau is cia, tipo viskas gerai. Apie visokius tyrimus, aplamai, tyliu, man net ir kraujo neime, o juk kiekvienai nesciajai turi paimti, ir nustatyti bent jau kraujo grupe, nesvarbu, kad ja zinau. Viena vieninteli karta dare skana, pasake, kad vienas vaikelis, ir very active, ir viskas gerai. Zodziu, kai budavo neramu del vaikelio judesiu, tai ir vaziuodavau pas GP, jokiu appointment'u man neskirdavo isvis.
Aciu Dievui, isvaziavom gyventi i Siaures Airija, ten prieziura buvo simta kartu geresne. Po pietines Airijos prieziuros, Siaurinej jauciausi kaip karaliene. Visokiausi tyrimai, pastoviai ziuri slapima, matuoja spaudima, klauso vaiko sirdeles, appointment'us skiria( nereikia paciai tuo rupintis), midvife superine buvo. Ir zodziu, suzinojau, toki dalyka, kad mano kraujo grupe Rh-, o Lietuvoj man buvo nustatyta Rh+. Tada, atsimenu, labai supanikavau, kad gal klaida, nes Lietuvoj visuose irasuose pliusas, tada jie dare antra karta, ir vistiek minusine.
Zodziu, kad liecia pietine Airija, as neturiu ka pasakyti, Siaurineje likau patenkinta. Nors mano saremiai ir gimdymas truko ilgai, labai atsikankinau, bet prieziura tikrai nesiskundziu, ir kai pagimdziau, dar po gimdymo mano midvife ejo 8 savaites pas mane i namus lankyti musu su mazyliu.
Mullingar'e zinau, kad yra kazkokia lenku gydytoja, ten pas ja pirmas vizitas kainuoja 50svaru, o visi kiti nemokami. Ir, kiek mano draugiu ir pazistamu ejo, ja nesiskunde. Tai gal pasidomekit merginos ir ja.
aist3 parašė:
Aš iš karto prie reikalo.
Ar yra nėštukių iš Airijos?
Ar esat patenkintos priežiūra?
as, buvau nepatenkinta, morala atskaiciau, dabar patenkinta
indre323 parašė:
as is navano, na o tu?
ei as irgi is navano, susibegam
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai