Smice parašė:
Jo jo dirbt sako nestumo metu negerai... Sau ten i menesi karta drasiai manau galimabet as db nebesidedu, nes mano nagai silpni kaip reikalas,
atrod…
Pas man tas pats ir plaukai slenka normaliai...
tai be nagu ir be plauku mamka bus
Smice parašė:
Jo jo dirbt sako nestumo metu negerai... Sau ten i menesi karta drasiai manau galimabet as db nebesidedu, nes mano nagai silpni kaip reikalas,
atrod…
Pas man tas pats ir plaukai slenka normaliai...
tai be nagu ir be plauku mamka bus
Svante parašė:
na vat o mano ir plaukai ir nagai nštumo metu auga kaip pablude![]()
Kaip pavydziu
wildaiva parašė:
Pas man tas pats ir plaukai slenka normaliai...tai be nagu ir be plauku mamka bus
![]()
Bet kaskas ziauraus isiplauni galva ziuri vonioj kaip nezinau suni ar kate butum maudes
wildaiva parašė:
Labuka,nesi tokia labai dideleo kiek savaiteliu tiksliai tau?Nes pagal si'grafika" ne visai tikslaii savaites apskaiciuojamos
![]()
Labutis,namie remontai tai beveik neprieinu,man snd 19 sav pagal gyd eisiu snd ziuresiu gal darys echoskopa
Sveikutes panos :)) Cia kalbejot apie ilgalaiki lakavima , tai snd butent visa nakti pramasciau , gal as cia tokia viena kvaisa kuri ji darosi ir kenkia vaikeliui , nes buvau del to ziauriai uzpulta BROLIENES. Vakar kaip tik pirma syki sau dariausi
Pirmas blynas biski prisviles na bet nieko
Kazkiek nusiraminau , nes ziuriu dauguma cia su ilgalaikiu
ErikaV parašė:
Sveikutes panos :)) Cia kalbejot apie ilgalaiki lakavima , tai snd butent visa nakti pramasciau , gal as cia tokia viena kvaisa kuri ji darosi ir kenkia vaikeliui ,…
Kam reikia nedaryti ta ka visad darejsi
juk nekekviena diena ten dirbies nagelius
as manau ir mamukai turi jaustis grazios ir seksualios
Smice parašė:
Kam reikia nedaryti ta ka visad darejsijuk nekekviena diena ten dirbies nagelius
as manau ir mamukai turi jaustis grazios ir seksualios
![]()
Nu tai va butent ir as uz tai esu , kad turi buti grazios
ErikaV parašė:
Nu tai va butent ir as uz tai esu , kad turi buti grazios![]()
Nes jej nesijausim gerai tai ir mazylis jausis blogai
mama nestumo metu turi buti su placia sypsena veide ;) juk toki darba dirbam
Smice parašė:
Nes jej nesijausim gerai tai ir mazylis jausis blogaimama nestumo metu turi buti su placia sypsena veide ;) juk toki darba dirbam
![]()
Na tai , bet nestumas suteike dar didesnio jautrumo ir kiekviena replika skaudziai pereina ypac kas liecia maziuka :)) Sakau tokiu zodziu prisiklausiau , kad baisu ir blakstienas pasidazyti
ErikaV parašė:
Na tai , bet nestumas suteike dar didesnio jautrumo ir kiekviena replika skaudziai pereina ypac kas liecia maziuka :)) Sakau tokiu zodziu prisiklausiau , kad baisu…
Nepyk ka pasakysiu bet tegu ta moteriske eina na....mo
cia kekvieno indviduolus norai ir pomegiai... Patinka but graziai buk grazi... Jej jej patinka vaiksciot kaip lavonuj isbalusej tegul
tu neklausyk jos tavo mazylis sveikas ,judrus ir jis ar ji tikrai megsta kai mama gerai jauciasi
mes moteris visad norim but grazios, juk rupuz miltai turim vyrus salia juk norim graziai atrodit... Nors jie sako kad ir taip mes grazios bet mum viduje reikia jaustis grazioms kad butume tokiomis
cia mano nuomone
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai