flavuss parašė:
o mūsų mažoji su tuo nykščio čiulpimu man atrodo mazolį pasidarėtoks mažas mažuliukas apvalus ant piršto galiuko
![]()
manoji irgi kumstuko neistrauke is burnos, ber dar llyg nieko neprisitryne
flavuss parašė:
o mūsų mažoji su tuo nykščio čiulpimu man atrodo mazolį pasidarėtoks mažas mažuliukas apvalus ant piršto galiuko
![]()
manoji irgi kumstuko neistrauke is burnos, ber dar llyg nieko neprisitryne
Chocolatea parašė:
25 dieną preito mėnesio
na lyg ir neturėtum, nes ko gero, tuoj turi pradėt sirgt vėl. bet jei tAI buvo tik pirmą kartą mm po gimdymo- jos gali būt labai nereguliaros dar. tad sunku pasakyt.
man, pvz., kai su 3 dukra atsistatė mm po gimdymo, tai pirmą kartą susirgau, o antrą kartą jos buvo tik po 35 dienų! kol tas ciklas susireguliuoja...
bet tu, kadangi jau susileidai - tai užtenka vadinasi. o ką ten rašo apie tuos leidžiamus? aš nieko nežinau, ten visa info turėtų būt
__Butterfly__ parašė:
manoji irgi kumstuko neistrauke is burnos, ber dar llyg nieko neprisitryne![]()
mūsų kol tik kumštukus ragavo irgi gerai buvo, dabar nykštys....ir problema
kristuka parašė:
tai pakeist rankyte reikiaarba zaisliuka bandyti ikist
![]()
aha, tai reikia, o kaip jai tai įrodyt? Tas nykštukas skanesnis ir tiek...
bandom kišt žaisliukus, kurį laiką veikia, arba šnekinam, kalbinam, tada rankos neįdomu, bet tik nueik į tualetą, pvz., tai grįžus jau rasi nykštį burnoj... Nežinau, iš nuobodulio gal? Labai greit nuobodžiaut pradeda?
flavuss parašė:
mūsų kol tik kumštukus ragavo irgi gerai buvo, dabar nykštys....ir problema![]()
na jai skanesnis nykstukas ir nieko nepadarysit
flavuss parašė:
ai dar įdomus dalykas mažajai yra rūbeliai - susiprato, matyt, kad aprengta yra, tai tampo ir tampo rūbelius. Taip ir būna visą dieną - dešinę ranką vis taikos burn…
nu gi mergaite
idomu jai ar graziai atrodo siandien
Mes irgi darom ta pratima uz rankyciu ir sodini. Tai maniske irgi riecias ir sest bando pati, tai tik i sona nusirituoja
Bet kai keli ja uz rankyciu - tai labai patnka, juokias balsu. O gal zinot kiek max galima kartu ja taip sodint per diena, nes daktarytes kazkaip nepaklausiau
__Butterfly__ parašė:
nu gi mergaiteidomu jai ar graziai atrodo siandien
![]()
jau taip....bus ateity - bet kaip neaprengsi...
flavuss parašė:
jau taip....bus ateity - bet kaip neaprengsi...![]()
kaip mano kriksto dukra nuo 4metuku renkasi pati ka rengsis
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai