Sauly parašė:
sveikutes ar prijimsite maneas irgi tureciau gimdyti balandi ir pirmaji vaikeli pagimdziau balandi :))
sveika, kaip smagu pas jus abu balandinukai
Sauly parašė:
sveikutes ar prijimsite maneas irgi tureciau gimdyti balandi ir pirmaji vaikeli pagimdziau balandi :))
sveika, kaip smagu pas jus abu balandinukai
Sveikutes, mergaites ;)
Kaip laikotes?
as dar noreciau pasiteirauti tokio dalyko - nuo pat pastojimo pradzios mane kankino baisus pilvo putimas, sunkumas, mieguistumas, irzlumas... o va praeita savaite visi sitie pozymiai aprimo, jauciuosi palyginti gerai - pilvas nebetoks issiputes, nuotaikos geresnes, ir pati tokia lengvesne jauciuosi... gal ir keistai nuskambes - bet ar viskas cia gerai? kaip taip staiga toks pagerejimas?
kad neklaidinciau, iskart pasakau, kad jokiu tepliojimu, skausmu nera (jei galvot apie persileidima... pfu pfu pfu). Krutine tokia pat jautri ir skausminga, bet visi kiti pozymiai zymiai zymiai silpnesni.
kaip manot, gal po 2 men mano kunas jau apsiprato prie naujo gyventojo?
Laukiu jusu komentaro
sandrioshkis parašė:
Sveikutes, mergaites ;)Kaip laikotes?
as dar noreciau pasiteirauti tokio dalyko - nuo pat pastojimo pradzios mane kankino baisus pilvo putimas, sunkumas, mieguistumas, irzlumas... o va praeita savaite visi sitie pozymiai aprimo, jauciuosi palyginti gerai - pilvas nebetoks issiputes, nuotaikos geresnes, ir pati tokia lengvesne jauciuosi... gal ir keistai nuskambes - bet ar viskas cia gerai? kaip taip staiga toks pagerejimas?
![]()
![]()
kad neklaidinciau, iskart pasakau, kad jokiu tepliojimu, skausmu nera (jei galvot apie persileidima... pfu pfu pfu). Krutine tokia pat jautri ir skausminga, bet visi kiti pozymiai zymiai zymiai silpnesni.
![]()
Laukiu jusu komentaro
![]()
as lygiai taip pat jauciuosi . Manau viskas tvarkoje ,taip turi buti.
www.tevu-darzelis.lt/nestumas/straipsniai/nestukiu-bedos/duju-kaupimasis-ir-pilvo-putimas/
sandrioshkis parašė:
Sveikutes, mergaites ;)Kaip laikotes?
![]()
![]()
![]()
Laukiu jusu komentaro
![]()
Sveikute
Zinok ir pas mane viskas aprimo..ir ta pati pagalvojau, gal as jau cia apsiprantu
Mane tik kartais rytais papykina, bet daugiau nieko...kartais pagalvoju.."kada as cia pradesiu vemti
Kazkur skaiciau kad nestukes kartais ir nevemia, bet ar viskas cia tada gerai buna???
Na daktare liepe tik nesukt galvos ir viskas bus gerai
tai taip stengiuosi ir daryti
Goknesta parašė:
Sveikute![]()
Zinok ir pas mane viskas aprimo..ir ta pati pagalvojau, gal as jau cia apsiprantuMane tik kartais rytais papykina, bet daugiau nieko...kartais pagalvoju.."kada as cia pradesiu vemti
Kazkur skaiciau kad nestukes kartais ir nevemia, bet ar viskas cia tada gerai buna???
Na daktare liepe tik nesukt galvos ir viskas bus gerai
tai taip stengiuosi ir daryti
![]()
manes su pirmu visiskai nei pykino nei vemiau, kartais patempdavo pilvuka, krutine budavo jautri ir viskas
saulytea parašė:
manes su pirmu visiskai nei pykino nei vemiau, kartais patempdavo pilvuka, krutine budavo jautri ir viskas![]()
![]()
![]()
Tai tada galiu buti rami, kad GAL ir man taip bus...
nes kazkaip kiek skaiciau tai apie 13 savaite jau turetu aprimti tie pykinimai ir vemimai (jei yra)...
Goknesta parašė:
Tai tada galiu buti rami, kad GAL ir man taip bus...nes kazkaip kiek skaiciau tai apie 13 savaite jau turetu aprimti tie pykinimai ir vemimai (jei yra)...
aisku buk rami :)))) jei netepa, neskauda nieko viskas ok :)))
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai