raske2 parašė:
Šiandien mums trys mėnesiukai, tad pasirodome ir mes![]()
antroj foto super
tokia linksmute
raske2 parašė:
Šiandien mums trys mėnesiukai, tad pasirodome ir mes![]()
antroj foto super
tokia linksmute
ema7 parašė:
saunuolis taviskis:)mes bandom neatsilikt tu parasai kad ka mokat tai pastebejau po geros savaites mes padarom :)mes bandom atrast kojytes:)vandeny maciau uzmate pa…
oj kjp smagu kd vejetes
jovitaske parašė:
o pasneketi jiem puikiai sekasitik ta pagalba daznesne galetu buti, bent jau mum...
![]()
na jo .gerai butu dazniau ta pagalba
as jau viriausiam sunui leidziu broliuka ant ranku palaikyti,tai jis patenkintas pasiema broliuka ir nesasi prie veidrozio ji juokinti.Abiems labai jau patinka :)Viresnelis sake laukia kai broliui bus puse metu arba metukai ,jam rodos kad gales daugiau su juo uzsiimti
ema7 parašė:
laba diena mamytes,na kur visos dingot?mano miega tai prisedau bet ziuriu nieks neraso nieko ydomaus
![]()
Swejka mano ir uzsnudo kokej 20min
po piet warysim swertis matuotis ir skiepintis, ir wl mano maziuks lb werks
ema7 parašė:
antroj foto supertokia linksmute
![]()
man ir antra tokia kieta nuotraukyte, net susijuokiau
o jau svytinti kokia
papaya parašė:
Labas mano irgi miega....as tai skaitineju foruma pasipykim...ten vel amziaus tema mp ir misinukas![]()
man tai visiskas absurdas, kai savo tiesas irodineja, yra pieno maitini, nera tai nera, tik keistai atrodo, kai mama pareiskia, as tai nemaitinsiu, nes man neestetiska, likau apakus
gerda24 parašė:
Swejka mano ir uzsnudo kokej 20minpo piet warysim swertis matuotis ir skiepintis, ir wl mano maziuks lb werks
oi gaila kai daro skiepa musu ir jau tuoj ateis eile
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai