InKaBa parašė:
tai gal ju daktarai net paruosiamais nevadintu? o tiesiog gimdos susitraukimais?
Kai man buvo gimdos susitraukinejimai, tai as ne tik, kad jokio skausmelio nejauciau, bet ir vaikucio judesiu, o tai buvo kazkur savaite iki gimdymo
InKaBa parašė:
tai gal ju daktarai net paruosiamais nevadintu? o tiesiog gimdos susitraukimais?
Kai man buvo gimdos susitraukinejimai, tai as ne tik, kad jokio skausmelio nejauciau, bet ir vaikucio judesiu, o tai buvo kazkur savaite iki gimdymo
chruste parašė:
Sveika inkaba, ar tareisi jau su Birzieciu ? buvai gal susitikus ? nes as kita savaite jam skambinsiu, papasakotum ispudzius![]()
labulia, skambinau, tai sake po Velyku jam skambinti, nes dabar jis isvykes sia savaite buvo, o pries tai labai daug dirbo. sake laiko dar yra, tai po Velykos...
labai malonus is balso, po laba diena ir noriu gimdyt pas jus iskart gali pasakyt, kurioj savaitej esi, kada terminas
sake, jeigu blogai pasijusciau, tada jau jam skambint... bet viskas einasi gerai
i BMP jau eini ar neisi visai? as palankiau menesiuka, bet apsirgau paskui, tada ginius patare gal neit...
InKaBa parašė:
labulia, skambinau, tai sake po Velyku jam skambinti, nes dabar jis isvykes sia savaite buvo, o pries tai labai daug dirbo. sake laiko dar yra, tai po Velykos... :)…
Aisku tada drasiai skambinsiu :)) nutariau neit, maudymkes laabai brangios buvo, o beto i dekreta iseinu tik nuo antradienio tai kaip ir nebuvo kada
oho, velokai
jo, maudymke brangi, as pagrauziu save kartais, kad pirkau, bet grazi isejo... pasiliksiu
labai pikta esu ant dzinsu is laukiuosi.lt... sumokejau kosmosa, o man jie smukt pradejo, kazkaip ir dazai nuejo, dar isskalbsiu karta ir pardavimui skelbima idesiu. nesvajoju ne puses sumos atgauti
matau tarp musu skirtumas savaiteles, gal prasilenktume pas Birzieti
nors mano pana sedi, kazkaip as apie cp mastau
o ji tipo daro dar anksciau nei terminas...
velokai del to, kad man apsimokejo iseiti menesiu veliau. o dzinsus tai "isaugau" spalva nenusiplove, bet kazkaip pradejo spausti po pilvu kaip sedziu, todel nesioju tik timpas dabar
na mano vaikinas lyg apsivertes bet as noriu cp, tai ziuresiu ka birzietis pasakys gero. negali zinot galim ne tik prasilenkt o ir pagimdyt ta pacia diena
chruste parašė:
velokai del to, kad man apsimokejo iseiti menesiu veliau. o dzinsus tai "isaugau" spalva nenusiplove, bet kazkaip pradejo spausti po pilvu kaip sedziu, todel nesioj…
Na birzietis tai zinok labai naturalistas ir siekia viska padaryti, kad pati pagimdytum, o jei jau neber galimybiu tik tada cp
nes mano sedejo iki galo, tai viska siule ir baseina lankiau su spec manksta, paskui 38 savaite bande apsukti jis savo rankom, bet nepasidave ir tik tada jau sutarem planiniam cp
viska isaiskina aiskiai kodel geriau gimdyti paciai nei cp
ir as patarciau, jau geriau prakentei saremius, nei paskui 3-4 dienas skausme buti, sunku pasisukti, sunku maitinti vaikuti, be vyro kiaura para sunku vienai net ta pamperi pasikeisti
jei tik butu buvus galimybe buciau norejusnpati gimdyti
kol pirma para negavom komercines palatos ir gulejau bendroj, tai su pavydu baltu ziurejau i mama kuri is gimdymo pati atejo, savo vaikuti nesiojo, gerai maitinti isejo ir iki tualetu sugebejo nueiti
be to operacija vis tik yra operacija, mano organizmas ja gan lengvai pernese ir as gan greitai sveikau, jau antra diena su didziausia valia sau vaikscioti bandziau susirietus
tik kvaila buvai, kad nesileidau koartotinai nuskausminamu, o kentejau
tikrai gerai pagalvok
aisku cp ten pukst 10 minuciu, jokio skausmelio ir jau guli tavo aukselis ant krutines, tik veliau prakenteti turi
na, mano siek tiek kitoks poziuris. manoji dabar sedi, bet as ne uz ka nenoriu nei jokiu mankstu, nei apsukimu rankomis - man tai isvis nesamone. jei maze sedi, vadinas taip nori, taip lemta, ir per prievarta apvertinet kosmosiskai skamba. jau geriau as pakentesiu, negu jai kelt stresa dirbtiniu apsukimu...
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai