Giebute parašė:
stai ir as su savo didele arbuziuke![]()
Labai dailus pilvelis. Paziurejau, kad musu arbuzeliams tiek pat laiko.
Giebute parašė:
stai ir as su savo didele arbuziuke![]()
Labai dailus pilvelis. Paziurejau, kad musu arbuzeliams tiek pat laiko.
Dovile__ parašė:
o mes stai ciafotkinta pries pora sav.
Oho diiidelis kamuoliukas :} dvynukams priklauso daug vietos, kaip faina :)))
AinaAinute parašė:
Oho diiidelis kamuoliukas :} dvynukams priklauso daug vietos, kaip faina :)))
aciu
tik pas mane toks jis smailokas
neturiu apvalaus pilvelio kaip pas kitas
Kur moteros planuojat gimdyt??? Prisiklausiau visokiausiu istoriju is Antakalnio ligonineje gimdziusiuju, pasibaisejau tiesa pasakius...Raudonasis kryzius- vienoms patiko, kitoms- ne... Ir Vilniaus gimdymo namai, apie siuos kol kas girdejau gerus atsiliepimus- atrestauruota, grazu, malonios seseles...
AinaAinute parašė:
Kur moteros planuojat gimdyt??? Prisiklausiau visokiausiu istoriju is Antakalnio ligonineje gimdziusiuju, pasibaisejau tiesa pasakius...Raudonasis kryzius- vienoms patiko, kitoms- ne... Ir Vilniaus gimdymo namai, apie siuos kol kas girdejau gerus atsiliepimus- atrestauruota, grazu, malonios seseles...
kadangi ne vilniete as tai manau tau neaktualu kur kaune planuoju
Dovile__ parašė:
kadangi ne vilniete as tai manau tau neaktualu kur kaune planuoju![]()
o as kadangi Marijampoliete tai as planuoju Marijampoles ligonineje
isvis apie tas gydymo istaigas tai vieniems patinka kitiems ne, cia pasiklausius nuomoniu ir nesuprasi istikro, vienas ta pati giria, kitas ta pati peikia
Sandriuke parašė:
o as kadangi Marijampoliete tai as planuoju Marijampoles ligoninejeisvis apie tas gydymo istaigas tai vieniems patinka kitiems ne, cia pasiklausius nuomoniu ir nesuprasi istikro, vienas ta pati giria, kitas ta pati peikia
![]()
taip taip, kiek zmoniu tiek nuomoniu, vieniem ta istaiga patinka kitiem ne
medu parašė:
Aš iš Jonavos, tai čia ir planuoju gimdyt, turėjau minčių važiuot į Kauną, bet kiek esu girdėjus atsiliepimų kad čia labai šaunu viskas pas mus, tai nusprendžiau ir gimdyt vietoj![]()
mes planuojam pirkt buta jonavoj
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai