saulyt3 parašė:
Telefone sunku daug temų atgal suskaityt, gal atsilieps ta mamytė kuri rašė kad netoleruoja mažylis pieno produktų? Mes ilgai vargom kol prisitaikėm pieno mišinį dė…
gal galit imest foto,parodyt koks tas berimas?
saulyt3 parašė:
Telefone sunku daug temų atgal suskaityt, gal atsilieps ta mamytė kuri rašė kad netoleruoja mažylis pieno produktų? Mes ilgai vargom kol prisitaikėm pieno mišinį dė…
gal galit imest foto,parodyt koks tas berimas?
saulyt3 parašė:
Va maniškis irgi kai pakeliu stačią dar palinguoja![]()
mano retsykiais palinguoja,bet as nekreipiu i tai demesio
praeis menesiukas kitas ir pamirsit del ko sukot galvas...ne visi gi vienodi ir tuo pat metu viska ima daryti taisyklingai
Atsiranda gana ryški raudona dėmelė, kurios vidury spuogelis, po kurio laiko tas raudonumas praeina, po pusdienio ar dažniausiai dienos toje vietoje vos vos besimato kad buvo kas nors, lieka toks kruopelis, o atsiranda naujoje vietoje. Taip per dieną 2-3 nauji, būna kad ir daugiau. Atsiranda bet kurioje veiduko vietoje, tad nesutampa kad nuo seilių ar kur liečiasi kas nors, nes būna ir ant žandų, ir prie akies, ir prie lūpų, ant kaktos ir t.t., taip pat ant galvytės buvo keliskart. Patepu vis tepaliuku bepanten arba su cinku, bet kad tai nekeičia nieko. Mažylis kol kas atrodo jų nejaučia, neliečia, nekaso, netrina. O kad tai alerginis bėrimas gali būt suneramino kolegės, nes dviejų vaikams taip buvo ir pasirodė kad tai alergija pieno produktams.Gydytojos patarimas arba keist mišinį į hipoalerginį, arba ruoštis pas alergologus.
bliuch parašė:
nu ir as savo dziaugsmais pasidalinsiuejom sian i laukuti s ir musu naujas pirkinys
![]()
pas mus nera staktu ir norejau toki pirkti
Emilija76 parašė:
pas mus nera staktu ir norejau toki pirkti![]()
Va kaip gerai kad tokią diskusiją pradėjot
ir aš apie tokį pirkinį galvoju, daug kas sako, kad patinka, o pas mus taip pat nėra staktų, tad turbūt tiktų jūsų pasirinktas variantas. Lauksim atsiliepimų kaip patinka
P.S. labai gražios augat
bliuch parašė:
nu ir as savo dziaugsmais pasidalinsiuejom sian i laukuti s ir musu naujas pirkinys
![]()
Graži panelytė, gal marti auga
saulyt3 parašė:
Va kaip gerai kad tokią diskusiją pradėjotir aš apie tokį pirkinį galvoju, daug kas sako, kad patinka, o pas mus taip pat nėra staktų, tad turbūt tiktų jūsų pas…
na as matau, kad jai patinka, bet dar truputi nenoriu sodinti luktelsiu siek tiek
excllusion parašė:
mano retsykiais palinguoja,bet as nekreipiu i tai demesiopraeis menesiukas kitas ir pamirsit del ko sukot galvas...ne visi gi vienodi ir tuo pat metu viska ima …
Tai žinoma, teisingai pasakyta, visi auga skirtingai, mes nors ir linguojam, dar tingim verstis nors matau kad mokam, bet kažką gal jau darom greičiau už kitus
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai