Karolina.M parašė:
man vakar pirma kart strenas sueme, o pilvukas daznai sukieteja, bet beskausmu
As gimdysiu klp,o jus?
![]()
As taip pat klp o ar jus duosit akuserei kokį vokeli? O gal privačiai gimdysit pas kuria nors?
Karolina.M parašė:
man vakar pirma kart strenas sueme, o pilvukas daznai sukieteja, bet beskausmu
As gimdysiu klp,o jus?
![]()
As taip pat klp o ar jus duosit akuserei kokį vokeli? O gal privačiai gimdysit pas kuria nors?
GK - Puokste parašė:
tai as irgi isidejusi i tasyte vaikucio kojinytes, bet pas mus Antakalny ju nededa gydytojai is karto po gimimo.. netgi apsauke teveli vienos mamytes kam cia kisa t…
o cia klp sako butinai turet
tipo kaip karsta buna, uzdeda pampi ir kojynes
egluteR parašė:
nieko nezadu neduoti, bet vyras lb pergyvena, tai tipo nori kisti, bet as tai draudziu
seip ten daug maz geri gydytojai yra
Karolina.M parašė:
nieko nezadu neduoti, bet vyras lb pergyvena, tai tipo nori kisti, bet as tai draudziuseip ten daug maz geri gydytojai yra
![]()
O ar planuojate su epidiura gimdyti? Nes va man sake ka reikia tada klp GN tureti su savim ta rinkinuka epidiurai
egluteR parašė:
O ar planuojate su epidiura gimdyti? Nes va man sake ka reikia tada klp GN tureti su savim ta rinkinuka epidiurai![]()
as nepirkau, nes gimdysiu be, o jei tikrai prireiks, tada jie duoda, bet tada reik atpirkt, kiek girdejau
Indriuka parašė:
Reikia pirkt epidiura???ir kiek kainuoja..?
kazkas apie 60-70lt bet cia gal tik klp taip
Indriuka parašė:
Reikia pirkt epidiura???ir kiek kainuoja..?
Nu tas rinkinukas 40 lt
Tai va kaip idomiai, jums deda kojinytes, o cia sake jau nelabai ir tikrai zinau, kad nedejo vos gimus leliukui nes karsta labai ir taip
zinau, kad ANTAKALNY i gimdykla mamai nieko nereikia ir leliukui imti, nebent nori su savo maikute ar naktinukais gimdyti tada juos pasiima...
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai