mild@@ parašė:
eina sau kaip jums cia viskas sunkiaimums kazkaip viskas gerai,paskutiniu metu ismiega visa nakti nepasibudes,buna kad paverkslena bet retai,o krumunius turim j…
nu va kaip jum fainai
mild@@ parašė:
eina sau kaip jums cia viskas sunkiaimums kazkaip viskas gerai,paskutiniu metu ismiega visa nakti nepasibudes,buna kad paverkslena bet retai,o krumunius turim j…
nu va kaip jum fainai
PuikiMama parašė:
Buvo nuleistas dugnas,uzkelta iki virshaus...matyt kaldryte buvo sukuista daugiau i viena gala. Nzn kaip jis pasispyre,ir poks ant galvos (gerai,bent kilimas). Verk…
Eina sau gerai kad viskas gerai
mes siandien pakeiten lovyte i 140cm, bet krastus dar palikom. ziuresiu dar biski ir isimsim tuos pagaliukus 2. Gal uzteks ju, o jei ne krastus nuiimsim
mamytea24 parašė:
nu va kaip jum fainai![]()
nu kaip visad mums neblogai
mamytea24 parašė:
Oj mes kaip kankinames su kruminiais. Dar neturim nei vieno. Istine baisiausiai, krapsto ir krapsto pastovei, seiles litrais bega. Naktys baisios, dienom irgi zirzi…
Uzjauciu jus,bet mes ir be miego gyvenam,nei vaikas miega,nei mes,siandien pradejom prie visu blogumu viduriuoti,ko dar laukti nzn.
vilma31 parašė:
Uzjauciu jus,bet mes ir be miego gyvenam,nei vaikas miega,nei mes,siandien pradejom prie visu blogumu viduriuoti,ko dar laukti nzn.
Mes ir viduriavom 2 dienas. Bet dantu ner
ir dabar jau kelios dienos paskysteja bet nieko. As jau pripratau prie visko ir atrodo taip turi but.
tik maziuko gaila kad taip ilgai kankina
mamytea24 parašė:
Mamytes kiek sveria ir koks ugis jusu vaikuciu? Mano Domas 13.5kg ir 88cmapstojo augti pagaliau
![]()
Labas rytas, mano Aistutė palyginus mažutė
prieš porą sav buvo 11,5kg ir 79cm
mamytea24 parašė:
Mamytes kiek sveria ir koks ugis jusu vaikuciu? Mano Domas 13.5kg ir 88cmapstojo augti pagaliau
![]()
Tiksliai nezinau, bet tikriausiai 9,5kg ir 76-77 cm
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai