mamytea24 parašė:
as daviau![]()
ir kokiu yra nes as tai paklausiau vaitinej pasake kad tokiems nera
na bet mes vakare leksim pas gyd paziuresiu ka ji pasakys
mamytea24 parašė:
as daviau![]()
ir kokiu yra nes as tai paklausiau vaitinej pasake kad tokiems nera
na bet mes vakare leksim pas gyd paziuresiu ka ji pasakys
mild@@ parašė:
ir kokiu yra nes as tai paklausiau vaitinej pasake kad tokiems nerana bet mes vakare leksim pas gyd paziuresiu ka ji pasakys
![]()
man vaistinej dave hedelix. mum buvo tada 5.5men. jei lekiat pas daktare tai ji israsys pagal kosulio tipa.
mamytea24 parašė:
man vaistinej dave hedelix. mum buvo tada 5.5men. jei lekiat pas daktare tai ji israsys pagal kosulio tipa.
o mums nedave gal pabijojo,tai taip kazka israsys nors db ziuriu jau ir nekosi cia nakti jis man lb kosejo tai ryte dejau bulve gal kazkiek ir padejo,ai apziures gyd ir bus tada daug ramiau
mild@@ parašė:
sveikos mamulytes,gal jus kuri esat davusi vaikuciui vaistu nuo kosulio?![]()
Mes dabar kaip tik sirguliuojam ir geriam Brontex sirupą.
Gydytoja išrašė Hedelix, bet vaistininkas nepardavė, kai sužinojo, kam perkam
Turim tokį vaistininką gerulį, kuris visko išklausinėja ir dažnai liekam be vaistų
jovitutia parašė:
Mes dabar kaip tik sirguliuojam ir geriam Brontex sirupą.
Gydytoja išrašė Hedelix, bet vaistininkas nepardavė, kai sužinojo, kam perkam :oop…
visi vaistininkai skirtingi
mum kaip tik rekomendavo hedelix tik maza doze, per 2dienas praejo
o daktare sake tik arbatu duot, tai turbut ir menesi butumem kankinesi
mild@@ parašė:
o mums nedave gal pabijojo,tai taip kazka israsys nors db ziuriu jau ir nekosi cia nakti jis man lb kosejo tai ryte dejau bulve gal kazkiek ir padejo,ai apziures gy…
sako kad bulve labai padeda, tai gal ir neprireiks jum vaistu
mild@@ parašė:
na va mes is daktarytes plauciukai sake grazustai nuo kosulio ir parase HEDELIX ir nuo gerklytes MIRAMILE,bet jau tie miramile kokie slykstus as vos neapsivemia…
mum nuo gerkles skausmo hexalyse tableciu israse, tik liepe duot po ketvirti tabletes 2 kartus dienoj sutrynus. jie skanus, maniskis nespjove
irutiaaa parašė:
Sveikos mamytės!! Jau nebezinau ką ir daryt...kaip tik naktis vaikas pradeda rėkti ne savu balsu.. Užmigti pats nebenori, valandą - pusantros prarekia iki…
Pasitarkit su gydytoja. Tegul padaro tyrimus apziuri ar viskas gerai. Gal dantukai kalasi? Vaikas taip negaki rekt be priezasties. Gal pervargusi bandai migdyti?
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai