dzintariuxxx parašė:
Kas mazdaug 1,5-2 valandas. Visada po valgymo, pries ir po miegelio. Tik kaip prisiverst nakti keltis ir sodint ant puoduko...
Oj neisivaizduoju. Nakti sodinant issibudint gali, i va tada beda
dzintariuxxx parašė:
Kas mazdaug 1,5-2 valandas. Visada po valgymo, pries ir po miegelio. Tik kaip prisiverst nakti keltis ir sodint ant puoduko...
Oj neisivaizduoju. Nakti sodinant issibudint gali, i va tada beda
dzintariuxxx parašė:
Ne, paprastus pampersus. Veliau sakiau pereisim ant triusikeliu daugkartiniutaip vaikai greiciau atpranta nuo pampersiuku
aisku, man lengva kalbet, kai manoj…
bet tai lipdinti vis reikia as tai nupirkau triusikelius pampius tai diena su jais o vakare tuos su lipdukais dedu,o ir man gal reiks tuos daugartinius uzdeti
o mano ir zinokis noriai jis sedi ant to puoduko kaip kokiam kresle pridedu dar zaislu tai ir zaidzia sau
Sveikos,
Nu ir apturejom savaitgaly,mazyliui pradejo virsutiniai kaltis,tai be 38 temp.,ir vaistu nuo skausmo,nuraminimo neapsiejom.Siandien labai issekes,atrodo kaip po stiprios ligos.,turim virsuja viena prasikalusi danty,kito tik siek tiek.Viduriai uzkieteja,darom viska,kad jam butu lengviau.
mindelytea parašė:
Oj neisivaizduoju. Nakti sodinant issibudint gali, i va tada beda![]()
Tai va, as ir mastau ka daryt su naktim, nes ji labai daznai keliasi ir tada tektu pasodint ant puodo, ji issibudintu ir kokia 2 nakties butu labas rytas mamule
pabudom ir zaidziam
mild@@ parašė:
bet tai lipdinti vis reikia as tai nupirkau triusikelius pampius tai diena su jais o vakare tuos su lipdukais dedu,o ir man gal reiks tuos daugartinius uzdetio …
Kad nematau tame problemos, puikiai is naujo prilimpa
o kiek mamai dziaugsmo kai nuimu svaru pampersiuka
dzintariuxxx parašė:
Kad nematau tame problemos, puikiai is naujo prilimpao kiek mamai dziaugsmo kai nuimu svaru pampersiuka
![]()
ne tai as nieko ir nesakau,bet kai daznai lipdini ar jie limpa,as tai vakar daznokai sodinau ant puoduko ir visad padare,bet ir pampis vis pilnas buvo tai ir keiciau
vilma31 parašė:
Mamytes ar pamastot apie lopselius - darzelius?Kokios nuomones esat?Kada galvojat leisti?![]()
taip susimastau leisiu kada priims,nes su darziais sunki padetis
vilma31 parašė:
Mamytes ar pamastot apie lopselius - darzelius?Kokios nuomones esat?Kada galvojat leisti?![]()
Nuo 2 metu mes keliausim
uzsiregistravom tik gime, nes eiles dideles.
mindelytea parašė:
Nuo 2 metu mes keliausimuzsiregistravom tik gime, nes eiles dideles.
O tai nuo metu ar nuo rugsejo? Kai registravomes sake nuo rugsejo, tai gausis 2 metai ir 4 men.
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai