jovitik parašė:
o kur reikia uzeitu , kad galima butu vaikelio varda irasyti, kotai nesigaudau![]()
I savo profili uzeik, ten kur pilvelis leis ivesti
tai koki varda pagaliau isrinkot?
jovitik parašė:
o kur reikia uzeitu , kad galima butu vaikelio varda irasyti, kotai nesigaudau![]()
I savo profili uzeik, ten kur pilvelis leis ivesti
tai koki varda pagaliau isrinkot?
Rafinuota_bohema parašė:
I savo profili uzeik, ten kur pilvelis leis ivestitai koki varda pagaliau isrinkot?
![]()
oj, zinok viena toki turim, 99% isitikine kad busjis, bet nenorim kategoriskai niekam sakyti, tuo labiau giminem ir tevams
nes bijom kad gali kas pasikeist
tai vat galvoju ar irasyti ar kaip
jovitik parašė:
oj, zinok viena toki turim, 99% isitikine kad busjis, bet nenorim kategoriskai niekam sakyti, tuo labiau giminem ir tevamsnes bijom kad gali kas pasikeist
ta…
O kodel nenorit sakyt ?
minanzelika parašė:
O kodel nenorit sakyt ?![]()
na nenorim kitu nuomoniu is salies girdeti dar negimus vaikui, mano vyro tevai ypac kategoriski, pradetu iskarto sakyti oj , ne nereikia nu kam ir savo nuomone kaip visada persa
vyro mamos vardas aldona , tai ji jau siule musu berniuka aldonu pavadinti, sake yra toks vardas
tai primesk dabar , jei pasakysim varda tai visas sias 5 paskutines savaites as is jos girdesiu , kad nereikia to vardo duot, paliubomu :Dtai del to nusprendem geriau nesakyti
bet as jau forume buvau minejus , kad tikriausiai pase bus Armin , o namuose Arminas
jovitik parašė:
na nenorim kitu nuomoniu is salies girdeti dar negimus vaikui, mano vyro tevai ypac kategoriski, pradetu iskarto sakyti oj , ne nereikia nu kam ir savo nuomone kaip…
Aldonas :DD nu cia tai geras, neteko girdet...pamenu tavo istorija apie uosvius, pas mane tas pats, mes vardo neturim dar 100proc, bet kai paklausia net galimu variantu nesakau, nes mane nervina ta ju nuomone
Darinadan parašė:
Aldonas :DD nu cia tai geras, neteko girdet...pamenu tavo istorija apie uosvius, pas mane tas pats, mes vardo neturim dar 100proc, bet kai paklausia net galimu vari…
va va, jie vis klausia , tai mes atsakom vaidukas jaunesnysis, mat vaidas mano vyro vardas
bet tokie jau cikavi , viska nori zinot, sakiau kai gims tada ir suzinos
jovitik parašė:
va va, jie vis klausia , tai mes atsakom vaidukas jaunesnysis, mat vaidas mano vyro vardasbet tokie jau cikavi , viska nori zinot, sakiau kai gims tada ir suzi…
As isvis bijau, kai gims vaikas kaisios savo patarimus, nu ne is piktos valios, bet as zinau, kad visad su tais patarimais perlenkia, o mes dar netoli ju gyvenam, tikrai man baisu
Darinadan parašė:
As isvis bijau, kai gims vaikas kaisios savo patarimus, nu ne is piktos valios, bet as zinau, kad visad su tais patarimais perlenkia, o mes dar netoli ju gyvenam, t…
na maniskio tevai tfu tfu tfu kazkaip nesikisa, anksciau kissavosi, dabar tai ne
bet va gims vaikelis tai nzn kaip ten bus,bet tikiuosi , kad nesikis ir toliau
Claudia.. parašė:
Sveikutės![]()
Aš šiandien esu tokia laiminga, tiesiog skraidau padebesiais :skraidau-padebesiais…
labai grazios emocijos spinduliuoja.... Nuostabej Jus cia;)
jovitik parašė:
na maniskio tevai tfu tfu tfu kazkaip nesikisa, anksciau kissavosi, dabar tai nebet va gims vaikelis tai nzn kaip ten bus,bet tikiuosi , kad nesikis ir toliau :…
As kad ir kaip tikiuos labai sunku itiket, nes jau pazystu juos, ypac uosviene
turi ji dar du sunus, bet jie neturi antru pusiu, tai visas ,,demesys'' man, laukiu nesulaukiu, kada jie rimtas drauges susiras
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai