rasyciuks parašė:
Tai ryt bandysiu duoti bulve,ziuresiu kaip po jos bus,nes man ir keista,kiek kartu duodu tiek kakoja ir dar tamsiai zaliai![]()
o gal jus patys blenderioujat banana,nes as tai pirkau milupa indely maza
rasyciuks parašė:
Tai ryt bandysiu duoti bulve,ziuresiu kaip po jos bus,nes man ir keista,kiek kartu duodu tiek kakoja ir dar tamsiai zaliai![]()
rasyciuks parašė:
Tai tikrai tada neduokit banano
Gal mane cia uzsipuls bet kai daviau viena bulve tai nevalge, bet kita diena virdama idejau druskos ant peilio galiuko ir tindama dar tiek pat sviestuko vos vos ir valge jau daug noriau. Nedaug aisku, gal sauksta bet valge
rasyciuks parašė:
As milupa nebandzius, as banana kai duodu tai visa ciela pasiimu ir su sauksteliu pagramdzius duodu, obuoli taip pat
Juditel3 parašė:
Tai tikrai tada neduokit banano
as tai bandysiu laseli alyvuogu aliejaus ipylt
rasyciuks parašė:
Gera mintis
rasyciuks parašė:
Mums pediatras patare alyvuogiu alieju i kosyte. As darau bulve, morka, truputi saliero, saukstelis alyvuogiu aliejaus ir truputis vandenuko kur vire darzovytes. Mes vaisiu- obuoliuko ir banano pradejom ragaut nuo 4 men, o darzovytes nuo 5 men. Valgo po nedaug, pora sriubiniu saukstu, karta i diena
Maniskis tai retai tustintis pradejo ir nesuprantu kodel... Kas trecia dienele, o kai darzoviene pradejom tai isvis kas 5, bet jau negera jam buna, pradeda raitytis, gaila vaikucio
vandens geriu nebesuskaiciuoju kiek puodeliu i diena, bet nepadeda, snd pradejau duoti vandenuko, nedaug per diena gal 10 ml isgere, bet tikiuosi pades
monyk24 parašė:
Maniskis tai retai tustintis pradejo ir nesuprantu kodel... Kas trecia dienele, o kai darzoviene pradejom tai isvis kas 5, bet jau negera jam buna, pradeda raitytis…
sulciu duokit po kelis lasiukus, mums gydytoja rekomendavo arba morku sulciu ishspaust arba obuoliu, o dar geriau siu dvieju mixiuka, tai maniskis godziai geria, ir su viduriukais viskas ciki piki. As duodu kokius 10 - 15 ml i diena. Arba dar slyvu tyrele gali pagelbet sitam reikale pora saukstuku
linutethefirst parašė:
sulciu duokit po kelis lasiukus, mums gydytoja rekomendavo arba morku sulciu ishspaust arba obuoliu, o dar geriau siu dvieju mixiuka, tai maniskis godziai geria, ir…
Kaip tik slyvu tyreles ateiciai buvau nusipirkusi, bet reiks dabar meginti duoti
dekui uz patarima ;)
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai