rasyciuks parašė:
na matau mes panasaus amziaus,tai manasis sveria 5,9 o ugis 62 cm,cia ir 3 men apziurioj,priaugom per men 800g,tai gydytoja normalu,sake gerai augam ir nereikia tuk…
Gimem 3,560kg ir 50cm
maniskis irgi toks ilgas
rasyciuks parašė:
na matau mes panasaus amziaus,tai manasis sveria 5,9 o ugis 62 cm,cia ir 3 men apziurioj,priaugom per men 800g,tai gydytoja normalu,sake gerai augam ir nereikia tuk…
Gimem 3,560kg ir 50cm
maniskis irgi toks ilgas
Juditel3 parašė:
Gimem 3,560kg ir 50cmmaniskis irgi toks ilgas
![]()
mes gimem 3145 ir 48 cm,man kaip tik patinka,kad nera toks burbuliukas,ir gydytoja pagyre,kad nesam nei stambus nei kudi
Juditel3 parašė:
As paskaitau jusu priaugimus ir galvoju kad gal mes mazokai sveriam... Dabar 3men apziuroj 5,8kg(+500g) ir 61(+1cm)cm . Sako sesute, scarbu priaugta o kiek tai ner …
Visiskai normalus svoris. Pas mus panasiai- svoris 6150(+600) ir ugis 59,5(+1) . As kaip tik dziaugiuosi, nes dazniausiausiai orientuojamasi i tai, kad iki puses metu svoris turi mazdaug padvigubeti. Mes gimem 3500,taip kad judam, kaip priklauso
rasyciuks parašė:
aga,melyna su meskiuku
alergizuoja man ir dar 5 draugams, pabandyk pirma sau ;)
2mamyte2 parašė:
tai mano pipiras sveria 7,800g ir 68cm neatrodo kad butu virs 3 menesiu atrodo daug daugiau![]()
Rasei kad drabuzius jau dedi didelius
Del krutines ar nebus uzdegimas, ka daryti nzn, uzklausk forume apie zindyma ar skambink ginei savo ;)
2mamyte2 duok daugiau zysti is kietos krutines. Man buvo pirma pakilusi temp iki 39.8, paskui pajauciau sukietejima. Buvau kaip lavons. Gerai kad nera temp. As daviau pirmas tris dienas: du maitinimys is kietos, viena maitinima is normalios. Kietumas praejo po geros savaites ar dvieju. Jei nepades tai reikes kopusto lapa deti. Isvalgo is kietos krutines ir dedi kopusto lapa (karsti istrauks).
vakar vakare turėjom labai nesmagų dalyką - mažylis rėkia, nori valgyt įprastu laiku prieš miegelį, o mano krūtys tuščios...
Atsirado pieno po poros valandų. Ar kam nors taip buvo? Juk negali taip staiga imti ir dingti pienas? Žinau, kad negerai, bet taip išsigandau ir susinervinau
sigita79 parašė:
vakar vakare turėjom labai nesmagų dalyką - mažylis rėkia, nori valgyt įprastu laiku prieš miegelį, o mano krūtys tuščios...Atsirado pieno po poros valandų. Ar…
Mamyte,krutys nebuna tuscios. Cia juk ne kibirai,kad butu pripilta iki krasto ir istustinta iki dugno. Kiek vaikutis zinda,tiek ir atiteka pienelio. Kaip nustatet,jog del alkio rekauja? Galbut apdoroja dienos ispudzius,ir taip isreiskia savo emocijas.
.
Greta_._ parašė:
Kaip nustatet,jog del alkio rekauja? Galbut apdoroja dienos ispudzius,ir taip isreiskia savo emocijas..
turim jau pakankamai nusistovėjusį valgymų, būdravimų ir naktinio miegelio ritmą, tad žinau, jog mažylis prieš miegą, po įprastinio tarpo tarp maitinimų, norėjo valgyti.
Mamos, kiek kartų daugmaž jūsų mažyliai, maitinami MP, per parą valgo?
Greta_._ parašė:
Mamyte,krutys nebuna tuscios. Cia juk ne kibirai,kad butu pripilta iki krasto ir istustinta iki dugno. .
Atsiprašau, ne taip išsireiškiau - tiesiog jose buvo labai mažai pieno, pati jaučiau, jog neteka kaip įprastai, ir mažylis labai pyko
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai