Sveikos,
Maciau snekejot apie vaiku dienotvarkes...pati tikrai kudikiui ju neivedineju,manasis ramus vaikiukas ir nuo pirmu dienu matau jog pats turi sioki toki ritma...ir dabar zinau kada mazdaug eis miegot,kada pabudraus viena kita valandele...naktimis miega super gerai (tfu tfu tfu),keliasi 1-2 kartus uzvalgyt,o siaip pasimuisto,pabezda ir toliau miega...guldausi i musu lova,nes matyt neturiu kazkokiu sugebejimu uzmigdyt vaiku ju paciu lovelese,net perkelt nesugebu uzmigusio,nes issibudina,labai del to ir nesisieloju,diena uzmigdzius idedu i supyne arba i vezimeli ir einam i lauka,kartais ir i lovyte idedu,bet dazniausiai miegelis joje trunka trumpiau nei kitais atvejais...Tiesa visi vaikai skirtingi,sitas tikras ramuolis,nuo pirmu dienu ypatingai ramus ir diena ir nakti...pirmasis sunus tikra priesingybe,nuo pirmu dieneliu turejom problemu del pilvuko,pirmosiomis savaitemis miegojo ne tik musu lovoj,bet dazniausiai dar ir ant manes,nes kitaip niekas nemiegodavo,nes vaikiukas verkdavo...jis dienos miegus irgi dazniausiai miegodavo mano glebyje,nes kitaip velgi neramumai prasidedavo...ir tiesa sakant iki siol buna naktu,kad jis mane pazadina dazniau nei kudikelis...taip,kartais tikrai ziauriai sunku,nepamenu kada esu normaliai issimiegojus,nes tai turbut buvo pries kokius 3-4 metus,bet tragedijos is to nedarau...zinojom,kad bus ne tik daug sypsenu,bet ir asareliu,popu,verksmu,bemiegiu naktu ir pan.,taigi tekam gyvenimo upe ir labai galvos nesukam,kas kiek kartu nakti keliasi,kad ir kaip sunku kartais buna,prabundi,akis pramerki ir vel gyveni,dziaugiesi vaikais ir tyliai viliesi,kad kita nakti bus geriau
tie keli prabudimai nakti yra menkniekis palyginus su tuo kas buna kai vaikui skaudziai dygsta dantukai ar kai jis serga...va tada buna didieji issukiai ir tevams ir vaikams...dabar mano vyresnelis serga,uztat per nakti kelia mane kas pora valandu jei ne dazniau,kartais jau tikrai ir kantrybe baigiasi,einu burbedama keiksmus palei nosi,bet zinau,kad jam sunkiau nei man...didysis ir maziu uzkrete,tai turiu du kosuliukus-vemaliukus namuose...norejo maziu i ligonine guldyt,bet nesutikau,nes ten tik dar sunkiau ir daugiau itampos ir asaru,tikiuosi ramiai ir graziai pasveiks abu ir tada sulauksiu geros miego nakties
ir vel tikiuosi jos