stasike parašė:
Neplanuoju. Maniškis labai smulkus, tai papildomos kalorijos labai reikalingos. O ir šiaip, jam kolkas labai to reikia. Būtų per sunku prievarta viską užbaiginėti.
…
kiek sveriat?
stasike parašė:
Neplanuoju. Maniškis labai smulkus, tai papildomos kalorijos labai reikalingos. O ir šiaip, jam kolkas labai to reikia. Būtų per sunku prievarta viską užbaiginėti.
…
kiek sveriat?
asera parašė:
Nesuprantu kaip tie jusu maziai patys atsisako kruties, maniskiui tai kokia tai katastrofa jei negauna, trinasi kaip katinas i krutine ir murksi![]()
Kiekvienam savas laikas. Mano ir taip darydavo, ir neuzmigdavo be papo, ir nenusiramindavo... Bet viskas pasikeite su laiku.
Cosmos parašė:
kiek sveriat?
11men buvo 8,4kg ir 73cm. Bet šiaip guvus ir linksmas. Vietoj ramiai nepabūna.
stasike parašė:
11men buvo 8,4kg ir 73cm. Bet šiaip guvus ir linksmas. Vietoj ramiai nepabūna.
maniskis 83cm 9.600gr, 2men is eiles jau nieko nepriaugo
kazkaip neramu man..bet irgi nenustygsta vietoi
Cosmos parašė:
maniskis 83cm 9.600gr, 2men is eiles jau nieko nepriaugokazkaip neramu man..bet irgi nenustygsta vietoi
Maniškis gruodį daug sirgo, tai ir numetęs 300g buvo
Na, bet jau atgavo formą, valgo daug šiuo metu (kol vėl kokia liga ar dantys neužpuolė). Liepė gimtadienio proga daktarė pasirodyti - matysim, kaip čia bus su svoriu reikalai. Dar porą savaičių turim.
Sandruolee parašė:
O kodel jus dar tikrina kas menesi?ar cia taip reikia? Mes paskutini karta buvom 9men, ir dabar 1 metu tik eisim
![]()
Kaip minėjau, sirgom ilgai, tai dažnai pavaikščiojom pastaruoju metu. Ta proga ir pasverdavo. O metinė apžiūra beveik privaloma
editaxxx parašė:
Mano mazaja ir kas men svere.![]()
Sirgti ir sirgom nemazai bet svoris didelis virs 12 kg![]()
SU GIMIMO DIENA
naste100 parašė:
SU GIMIMO DIENA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()