justeta parašė:
Mamytės, patarkite, kuris diržas Jūsų nuomone geresnis ir patogesnis? www.tavosapnas.lt/nesciosios-dirzas-0009.htm
As turiu pirmaji
justeta parašė:
Mamytės, patarkite, kuris diržas Jūsų nuomone geresnis ir patogesnis? www.tavosapnas.lt/nesciosios-dirzas-0009.htm
As turiu pirmaji
As kai nuvaziavau pas anyta išsikalbėjom apie vardus sau patinkančius tai visi buvo negražūs jiem ir nusprendžiau kai išsirinksiu niekam nieko nesakysiu,nes niekad neitiksi
O buvo man gražūs Alanas,Aronas,Gustas bet draugui nepatinka ir vienas vienintelis kuris tiko tai Emilis nu man taipogi gražus
Ar daug tu Emiliu yra Lietuvoi?kažkaip nežinau savo aplinkoi nei vieno
Alessandra parašė:
as jau trecia savaite einu i BMP baseina, man patinka ;) gal susimarysim ten ;)
Kiek mokat jei nepaslaptis?
astraline parašė:
as siandien dariausi gliukozes tyrima, 5dieni pas daktare suzinoti atssu pirmu vaiku buvo gestacinis diabetas, tai ir dabar paskyre sita tyrima.
Cia kai gestacinis diabetas tokia savijauta buna?
jonyte55 parašė:
Man paeme tepineli ir sake ir pasake,kad siaip grybelis atrodo, o jeigu bus kas kitas pagal tepineli, tai paskambins....dar neskambino, tai matyt grybelis....man is…
Man taip pat dare tik viena karta, tiksliau man net seimos gydytoja dare ne ginekologe ir keista nes hemoglobinas buvo pakrites skyre vitaminus, bet daugiau kraujo tyrimo ir nekartoja
turbut kita karta kai eisiu reikes reikalauti kad dar karta atliktu. Sian skambinsiuosi del gliukozes atsakymo, bijau kaip koks zuikis..
Giedre30 parašė:
Cia kai gestacinis diabetas tokia savijauta buna?
nemanau, nes su pirmu nieko panasaus nebuvo, dar reikia sulaukti ats ar pasitvirtins tas diabetas
Laurone parašė:
As kai nuvaziavau pas anyta išsikalbėjom apie vardus sau patinkančius tai visi buvo negražūs jiem ir nusprendžiau kai išsirinksiu niekam nieko nesakysiu,nes niekad…
Pas mus greičiausiai bus berniukas, buvom kažkaip jau ankčšiau pagalvoję apie vardus ir mergaitei ir berniukui, bet labiau tikėtina, kad gims berniukas
Emilis mum irgi patinka
bet man gražiai skamba Emilijus, bet vyrui negražu...dar patinka Elijus, taip, kad turim keletą variantų
22 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai