Madam As parašė:
Ne ne , as suprantu ,kad sedeti dar ne laikas, bet ar neturetu riestis?pati noreti
Gali ir 4 ir 5mėn pradėt riestis.
Madam As parašė:
Ne ne , as suprantu ,kad sedeti dar ne laikas, bet ar neturetu riestis?pati noreti
Gali ir 4 ir 5mėn pradėt riestis.
Madam As parašė:
Ne visi leliukai vienodu laiku kaip pagal vadoveli sukasi,rieciasi ,guguoja ir tt ir pns . Mano bando sestis kaip turi but nuo 2 men. aisku jo nesudinam bet per mankstas tai net daktare juokes kad tik tipmt truputi uz rankyciu o jis jau keliasi sest
musiskis nemoka pvz nuo nugaros ant pilvuko verstis ,tik ant sono apsivercia ,bet visiskai nerimo nera ,nes zinau kad ismoks ir sugebes
mazyte82 parašė:
bet cia ziuriu virsuje,pirmi apacioje turi kaltis priekiniai ,bet buna isimciu aisku![]()
Pasirodo isimtis. Net daktare nustebo. Sake jau sukietejas dantukas. Liepe stebeti jai ir toliau kreivai auks sius pas odontologus. Visi triusei reik ir plesruno bus vampiriuke mano princese
kornelijamineike parašė:
Pasirodo isimtis. Net daktare nustebo. Sake jau sukietejas dantukas. Liepe stebeti jai ir toliau kreivai auks sius pas odontologus. Visi triusei reik ir plesruno bu…
oho o kaip jauciasi? nes iltiniai tai skausmingai lenda
cia jum balionas uz dantuka
Nerami nuo pietu iki vakaro zyze nerimsta nebent pamasazuoju ar uztepuvaistuku. Biski paviduriavus buvo. Seilejas kaip buldogelis ir nuolat rankytes burnoj. Buvo biski atsisakius imti kruti. 5min patrauke ir rekt pradeda.
juulyte parašė:
oho o kaip jauciasi? nes iltiniai tai skausmingai lendacia jum balionas uz dantuka
![]()
kokia as laiminga , pusbrolio zmona vakar pagimde berniuka, gime 2 savaitem anksciau, labai dziaugiuosi atrodo lyg mano leliukas butu gimes
jie taip lauke sunelio nes pirmagime dukra, nezinojo iki paskutines dienos kas gims, o kai pamate kad gime berniukas turbut buvo begalo laimingi
Laurita31 parašė:
Ne visi leliukai vienodu laiku kaip pagal vadoveli sukasi,rieciasi ,guguoja ir tt ir pns . Mano bando sestis kaip turi but nuo 2 men. aisku jo nesudinam bet per man…
mano maze irgi labai nori sestis
labai ismandrejus paliko.. Jau ir buteliuka nori pati laikytis ir tiute issiema kada nori su rankyte, o dar nesenei atrodo gulejo kaip bulviu maisas
Kliaksa parašė:
atėjo mano mama. Sako aprenk vaiką megztuku, nes jai šalta (šaltos rankytės). Ji per maža su trumpom rankovėm būtkambary 23 silumos
![]()
Nu zinok vaikas vaikui nelygu. As pvz vakar nesuprantu ko jis verkia.... Nunesu pakeist pampio
- kojos kaip ledukai, o buvo 21 silumos. Susilsziau kojas, uzdejau vilnones ir vaikas laimingas
mano siluma megsta... Kai ir as
laumzirgyte parašė:
nereaguoju forumas tam ir yra kad komentuotiir vistiek pirma reikia pasidometi kas yra krikstas
![]()
manau, kad zmogus tikrai zino kas yra krikstas, kitaip klausimas ar labai jai rupetu tos krikstynos
o forumas jo, tam, kad komentuoti... ir dar kartais tam, kad paklausti ir sulaukti normalaus atsakymo
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai