Pantera83 parašė:
Taip, po 2 dienu tepimo kremu cutibaza pagereja. Ant rankyciu ties riešo irgi sausa. Kai netepu, vel siurkstieja.. taip ir gyvename. Manau, kad praeis su laiku.. nu…
Reiks isbandyti ir man si kremuka
Pantera83 parašė:
Taip, po 2 dienu tepimo kremu cutibaza pagereja. Ant rankyciu ties riešo irgi sausa. Kai netepu, vel siurkstieja.. taip ir gyvename. Manau, kad praeis su laiku.. nu…
Reiks isbandyti ir man si kremuka
Wetsmile parašė:
Reiks isbandyti ir man si kremuka![]()
Man tai labai panašu į ichtiozę
Wetsmile parašė:
Reiks isbandyti ir man si kremuka![]()
Bet sis kremukas su hormonu jei neklystu, todel ir duoda greita efekta
Raselė0526 parašė:
O va žinokit reikėjo man turbūt anksčiau vis parašyti?vakar mano berniūkštis maždaug nuo 17.val ant puodo prašėsi ir taip iki pat miego? šiandien va vėl be pampio p…
Jus mazesni
manoji nesipraso.. o kaip pratint pradejot prie podo ? Ilgai truko ? Kokiu metodu ? Miegat vienam kambari?
superkuzia parašė:
Jus mazesnimanoji nesipraso.. o kaip pratint pradejot prie podo ? Ilgai truko ? Kokiu metodu ? Miegat vienam kambari?
Oi ne mažesni. Mūsų vyrui 2m ir 4mėn☺ aš tiesiog iš tų mamų kurios neverčia, jog va tu dabar sėsk ir daryk. Iki 1.6mėn visiškai nesodinom nes bijojo. Suėjo vyrui du metai vis klausdavom nori siu nori siu žadėdavom ką tik jos norėjo nes mūsų tikslas buvo kad bent kartą pasisiotų į puodą. Kai pasisiojo tai po to kartas nuo karto vakare pasiūlydavom sėst tai būdavo retas atvejis kai jis atsisėsdavo nes jam pampa dėt ir viskas. Ir va prieš pora dienų baigėsi jo pampai pamatė kad brolio yra uždėjau nepatiko. Tada sakiau jei nenori brolio pampų dėt prašyk siu atsisėdo padarė. Tada vis klausiau nori siu nori siu tai kai norėjo atėjo. Ir va dabar jau trečia diena kai primint nereikia pats ateina. Tik kažkodėl šiek tiek būna šlapi apatiniai turbūt per vėlai susipranta? bet jau pliusas didelis dabar pampus dedam tik per miegą pietų ir vakare. Žiūrėsim kaip toliau bus. Aš turiu dar vieną berniuką 1.4mėn bet jis dsr nesėda ateis laikas išmoks. Labai stebi vyresnėlį ir bando jau sėst manau su juo bus greičiau viskas☺o miega mano abu mažyliai atskiram kambary. Turi jie su broliu savo kambarį. Ir vyresnėliui buvo 1m.4mėn o mažyliui 4mėn kai pradėjo miegoti atskiram kambary☺
Pantera83 parašė:
Mamytes, gal turite atsiliepimu apie gumini sokinejimo arkliuka? Patinka- nepatinka vaikams?
Turim tokį 
Šiaip pirkom dėl to, kad mūsiškis budavo užlipa ant kelių pas mus ir šokinėt pradeda, bet su šituo šokliuku nelabai šokinėja, gal per mažas dar, nepasiekia tiek žemės, kad gerai atsispirtų
Jei užkeliu ir pašokdinu, tai labai patinka, bet šiaip pats užlipęs tai tik apsiverst su juo nori (užlipa ir krenta į priekį, nesusimuša, nes briedžio snukis didelis, apsaugo), tai pas mūsiškį tokia atrakcija. Šiaip tikėjomės, kad labiau žais, bet gal dar paaugs ir tada norės
https://33.media.tumblr.com/17d0ee023d169efab6cebbb80364ddd0/tumblr_nuu4ssHpmW1r09l2vo1_400.gif
šitą vaizdelį pamačius tai išvis tiek žvengiau
Pantera83 parašė:
Mamytes, gal turite atsiliepimu apie gumini sokinejimo arkliuka? Patinka- nepatinka vaikams?
Nelabai naudojam guminį, gal dar per mažas, virsta į priekį. Mėgsta dbr suptis su mediniu arkliuku, bet keliom minutėm ar kai išsierzinęs, gerai nuramina
belladonna parašė:
Nelabai naudojam guminį, gal dar per mažas, virsta į priekį. Mėgsta dbr suptis su mediniu arkliuku, bet keliom minutėm ar kai išsierzinęs, gerai nuramina
Maniskis buna ir po pusvalandi supasi ant medinio arkliuko:)Pirkdama svarsciau ar jis bus jam reikalingas,bet pasiteisino.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai