2017.01.28 23:04 (prieš 9 m.)
Mes pavyzdziui turime galimybe gauti is kaimo daug produktu ekologisku. Mano ir vyro tevai yra ukininkai. Gauname erienos, ozkienos, vistienos, kiaulienos, jautienos, pieno produktus, kiausinius, vaisius (obuolius) vasara ir daugiau, darzoves (bulves, morkas, svogunus. moliugus, cukinijas...). Perku del vaiko dazniausiai is parduotuves tik vaisius ir koses, kurias renkuosi ekologiskas, ir kai kurias darzoves, pvz brokolius, kalafijora.... Dar daznai nuperku jogurta (be nieko) ekologiska. Bet mano vaikas per tris men jau trecia karta serga, va ir dabar su sloga ir kosuliu. Ir seimoje sia sav pas mus vaikas pirmiausiai apsirgo, nors visas maistas kaip ir yra sveikas ir saldainiu, cukru jis pas mus is vis nera ragaves. Pirmasis susirgo vaikas, ko pasekoje ir mes sia sav su vyru vos galva atkeleme nuo paduskos. Tai klausimas tada kaip man dar maitinti vaika kad jis nesirgtu? Nezinau, as pradedu galvoti, kad ne tik mityba yra svarbi. Aisku as esu pries saldumynus, del daug faktoriu. Bet tikrai nesu nusistacius pries piena, kiausinius ar kruopas kuriuose yra glitimo. Jei mano vaikas butu alergiskas, galbut ribociau siuos maisto produktus. Visa kita manau yra daugiau maziau fanatizmas, nes nuo visko juk neapsaugosime savo vaiku. O mano atveju, atrodytu maitinu vaika tikrai neblogai, bet deja jis serga ne ka maziau nei kiti vaikai.